Bonusan

Bonusan

Bonusan

Bonusan is een actief, dynamisch bedrijf dat wetenschappelijke ontwikkelingen nauwkeurig volgt en integreert met bestaande producten. De gestandaardiseerde fytotherapie is daarvan een goed voorbeeld. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek geeft de werkzaamheid aan van gestandaardiseerde plantenextracten. Het assortiment van Bonusan omvat orthomoleculaire spécialités, gestandaardiseerde en traditionele fytotherapie, gemmotherapie en producten voor uitwendige toepassing.


Weergave per pagina
Sorteren op
1 - 30 van 313 resultaten

Bonusan gebruikt bij de vervaardiging van dit gemmotherapeuticum uitsluitend het meest verse plantenextract van Abies pectinata.

 

14,40 € *

Acetyl-L-Carnitine is een aan L-carnitine verwante stof die echter een aantal unieke eigenschappen heeft die L-carnitine zelf niet heeft.

25,20 € *

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Invloed op geneesmiddelen of gezondheidsproducten is mogelijk.

 

7,98 € *

Acorus calamus complex kan ingezet worden bij vele omstandigheden waarbij o.a. een tekortschietende spijsvertering verantwoordelijk is.

7,98 € *

Adaptonyl bestaat uit een combinatie van een zevental adaptogeen werkende kruiden, die allemaal in gestandaardiseerde vorm aanwezig zijn. 

19,95 € *

Speciaal voor een natuurlijke ondersteuning van de bloedsomloop, heeft Bonusan Aesculus complex geformuleerd.

7,98 € *

De zeer strenge kwaliteitscontroles bij Bonusan zijn een garantie voor de hoge kwaliteit, goede opneembaarheid en zuiverheid van dit product.

7,98 € *

Alchemilla complex wordt toegepast bij ongemakken rondom de menstruatie. Het bevordert een normale en regelmatige menstruatie.

7,98 € *

Alfaliponzuur is een voor het lichaam onmisbare stof met de bijzondere eigenschap dat het zowel water- als vetoplosbaar is.

20,29 € *

Allium sativum heeft een algemeen vitaliserende invloed op het lichaam, met name op het hart en vaatstelsel.

23,60 € *
Beschrijving Ampelopsis veitchii is er primair voor een gezond, sterk en soepel bewegingsapparaat. Het ondersteunt spieren en gewrichten.
14,40 € *
Angelica archangelica bevat bitterstoffen, die de aanmaak van spijsverteringssappen activeren en zijn goed voor lever en gal
7,98 € *

Angelica complex is een zogenaamde ‘amara aromaticum’. Dit geeft aan dat de belangrijkste inhoudsstoffen o.a. etherische oliën zijn.

7,98 € *

Apolactoferrine stimuleert en ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels.

32,94 € *

Arnica montana (valkruid) bevat voornamelijk etherische oliën en flavonglycosiden. De etherische oliën bevatten onder andere terpenen. 

8,95 € *

Arnica montana complex is een optimale combinatie van arnica en achillea, voor een extra krachtig effect op de bloedsomloop.

7,98 € *

Arnica montana complex is goed voor de bloedsomloop, het zenuwstelsel, spieren, gewrichten en het bindweefsel in de huid.

7,98 € *

Angelica complex bevordert de spijsvertering in het algemeen, is goed voor lever, gal, pancreas, ondersteunt de eiwitvertering in de darmen.

7,98 € *

De extracten van Astragalus membranaceus en Eleuterococcus senticosus, aangevuld met Shiitake mycelia extract, levert een krachtig preparaat op.

24,80 € *

Beschrijving bonusan Atrimusan: Atrimusan bevordert de diurese, aktiveert het afweersysteem en bevordert de algehele lichaamsreiniging.

17,60 € *

Avena sativa complex kan uitstekend geadviseerd worden ter versterking van de zenuwen en helpt bij geestelijke druk en innerlijke onrust.

7,98 € *

Baptisia biocomplex heeft o.a. een zeer brede organotrope invloed op het immuunsysteem, lymfestelsel en reticulo-endotheliaal systeem.

7,98 € *

Bonusan Basenpoeder is een makkelijk oplosbare mineralenformule met kalium, natriumbicarbonaat en magnesiumcitraat. 

13,95 € *

BCAA's: * Zijn goed voor de verzorging van zwaarbelaste spieren. BCAA's zijn niet alleen structureel bestanddeel van spierweefsel.

17,95 € *

BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De 3 aminozuren zijn belangrijk voor het functioneren van het zenuwstelsel en spierstelsel.

 

35,95 € *

Berberis aquifolium biocomplex heeft o.a. een organotrope invloed op de huid, haren, nagels, slijmvliezen, lymfeklieren en nieren.

12,95 € *

Berberine bevattende planten worden al van oudsher gebruikt in de Ayurveda en in de het traditionele Chinese gezondheidssysteem.

15,98 € *

Berberis vulgaris is in de fytotherapie bekend als drainageplant. De alkaloïden ondersteunen de reinigende werking van lever en nieren.

7,98 € *

Betaïne anhydraat is als methyldonor belangrijk voor methyleringsprocessen, waaronder de homocysteïnestofwisseling.

23,20 € *

Betula pubescens is een algemeen drainagemiddel. Het heeft een gunstige invloed op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

14,40 € *
* Prijzen incl. BTW, excl. afleverkosten
1 - 30 van 313 resultaten