Aesculaforce Forte Vogel 50tab

17,99

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace. Let op: Door de grote vraag wegens het coronavirus is de levering met ongeveer 2 dagen is vertraagd

Aesculaforce is een “traditioneel kruidengeneesmiddel” bij de behandeling van spataderen.

Artikelnummer: 787771 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

17,99

  Gratis retourneren

Beschrijving

Aesculaforce Vogel tabletten:

Voor behandeling van spataders en verlichting van zware of vermoeide benen

Aesculaforce is een “traditioneel kruidengeneesmiddel” bij de behandeling van spataderen. Bovendien geeft het verlichting van de symptomen van zware en vermoeide benen. U kunt Aesculaforce ook gebruiken bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

Bij behandeling spataderen
Bij zware, vermoeide benen
Bij rusteloze benen
Bij kramp in de benen
Dosering van 50 mg aescine per tablet
Het ontstaan van een spatader

De slagaders in uw lichaam hebben als doel om bloed te distribueren door het hele lichaam. Dit zuurstofrijke bloed wordt door verschillende lichaamsdelen gebruikt om te kunnen functioneren. Na gebruik stroomt het inmiddels zuurstofarme bloed – via de gewone aderen (venen) – weer terug naar het hart. In de grote beenaders bevinden zich ‘kleppen’ die ervoor zorgen dat het in de benen gebruikte bloed maar in één richting terug naar het hart kan stromen. Namelijk naar boven. Als er te veel druk op een klep staat door bijvoorbeeld te veel staan of zitten, dan kan de klep gaan lekken. De druk op de ader wordt groter en dit heeft ook effect op de andere kleppen in de ader. Wanneer ook die zich niet meer goed sluiten, wordt het zichtbaar als een spatader.

Behandeling spatader(en): Paardenkastanje helpt

De paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) ondersteunt de doorbloeding in de aderen en helpt bij de behandeling van spataderen. Ook zware, vermoeide en rusteloze benen zijn erbij gebaat. En bij kramp in de benen kunt u Aesculaforce ook gebruiken. In Aesculaforce tabletten is het actieve bestanddeel van de paardenkastanje verwerkt, afkomstig uit de zaden. Een tablet bevat 2,5 g verse zaden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Aesculaforce Forte Vogel 50tab-0

Aesculaforce Forte Vogel 50tab