-21%

Vitals AHCC 500mg 180cap

105,98 Normale prijs: 134,95 (-21%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Vitals AHCC 500 mg

105,98 Normale prijs: 134,95 (-21%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitals AHCC 500mg

De naam van het product ‘AHCC’ is een afkorting voor ‘Active Hexose Correlated Compound’. Vitals AHCC 500mg bestaat uit een complex van nutriënten met een unieke samenstelling. Het product wordt vervaardigd door fermentatie van mycelia van de shiitake (Lentinula edodes). Het mycelium bestaat uit de ondergrondse schimmeldraden van een paddenstoel en bevat doorgaans andere componenten dan het vruchtlichaam afzonderlijk. Het speciaal ontwikkelde productieproces van AHCC zorgt ervoor dat dit voedingssupplement unieke kwaliteiten heeft.

Vervaardigd uit het gekweekte mycelium (schimmeldraden) van de Lentinula edodes (shiitake-paddenstoel), is AHCC een krachtig en veelzijdig geschenk uit de natuur. Mede door aangetoonde immunomodulerende, afweerversterkende, anti-inflammatoire en antioxidatieve eigenschappen is AHCC een veelbelovend nutriëntencomplex dat ingezet kan worden bij onder meer kanker, chronische hepatitis, verminderde weerstand en infecties (waaronder besmetting met het humaan papillomavirus).

AHCC behoort waarschijnlijk tot de natuurlijke biologische response modifiers (BRM), natuurlijke endogene (in het lichaam gemaakte) of exogene (van buitenaf toegediende) substanties met immunomodulerende eigenschappen die de algehele weerstand verbeteren (in de winter, bij ziektegerelateerde immunodeficiëntie), het immuunsysteem gerichte ondersteuning bieden bij infecties of kanker, chronische ontstekingen tot rust brengen, auto-immuunprocessen remmen en immunosenescentie (veroudering van het immuunsysteem) tegengaan.(2,3) AHCC balanceert het immuunsysteem zonder het te sterk te stimuleren. Vooralsnog is AHCC met name bij kanker en (preventie van) infecties onderzocht.

Samenstelling per 2 capsules (dagdosering):

AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) 1000 mg
Waarvan alfa-glucanen 100 mg

AHCC® is een geregistreerd handelsmerk van Amino Up Co., Ltd.

Ingredienten Vitals AHCC 500mg

Extract uit Shiitake-mycelia (Lentinula edodes), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Gebruik Vitals AHCC 500mg

2-6 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij hogere doseringen bij voorkeur verspreid over de dag innemen.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Fabrikant:

Vitals Voedingsupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van AHCC 500 mg Vitals niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 44,95 Normale prijs: 57,50
  • 43,81 Normale prijs: 54,95
  • 32,95 Normale prijs: 41,95
  • 42,99 Normale prijs: 56,30

Menu