Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Alfa liponzuur 100mg Vitals 100cap Zoom

Alfa liponzuur 100mg Vitals 100cap

Schrijf als eerste een beoordeling

Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 34,95 € 26,96
Product Omschrijving

  Productdetails

  Alfa liponzuur 100mg Vitals 

  Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt. Het lichaam kan zelf alfaliponzuur aanmaken en het komt in kleine hoeveelheden voor in vrijwel alle voeding. Alfaliponzuur is zowel vet- als wateroplosbaar.

  • R/S-vorm van alfaliponzuur

  Samenstelling per softgel:
  100 mg R/S-alfaliponzuur

  Hulpstoffen:
  Soja-olie, gelatine (softgelcapsule), glycerine, gezuiverd water, johannesbroodextract, bijenwas, lecithine, titaniumdioxide.

  Ingrediënten Alfa liponzuur 100mg Vitals:

  Vulstoffen: sojaolie, lecithine; alfaliponzuur, gelatine (softgelcapsule), glycerol, gezuiverd water, kleurstoffen: johannesbroodextract, titaniumdioxide; glansmiddel: bijenwas.

  Allergie-info:
  Bevat soja.

  Vrij van:
  Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen.

  Gebruik Alfa liponzuur 100mg Vitals :

  1-6 softgels per dag bij voorkeur op een nuchtere maag of zoals geadviseerd.

  Let op:
  Er is geen ervaring met gebruik van alfa-liponzuur door zwangere vrouwen, kleine kinderen en mensen met ernstige aandoeningen van bijvoorbeeld lever of nieren. Voorzichtigheidshalve wordt het gebruik van alfa-liponzuur door deze groepen ontraden.

  Fabrikant:
  Vitals
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam 

  Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

  In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

  Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Alfa liponzuur 100mg Vitals niet overschrijden.

   

  Alfa liponzuur 100mg Vitals 100cap

  Alfa liponzuur 100mg Vitals 100cap. Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt.

  • Prijs: € 26,96 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Alfa liponzuur 100mg Vitals 100cap

CMS tab