Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Allisan Vogel 60drg Zoom

Allisan Vogel 60drg

Schrijf als eerste een beoordeling

Allisan A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 11,99
Product Omschrijving

  Productdetails

  Allisan A.Vogel:

  Allisan van A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat. Het is goed voor de bloeddruk en heeft een positieve invloed op de cholesterolspiegel. Twee dragees per dag zijn voldoende om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 4.000 mg te bereiken.

  Knoflook voor hart en bloedvaten

  Knoflook staat al eeuwenlang bekend als 'keukenmiddel' om vitaal te blijven. Het past in een cholesterolverlagend dieet en is gunstig voor de bloeddruk. Voor de meest gunstige invloed, wordt minimaal 4000 mg knoflook per dag geadviseerd. Een groot nadeel van knoflook in zijn natuurlijke vorm is in die zin dat het een onaangename adem en lichaamsgeur kan veroorzaken. En zeker in deze hoeveelheid. Allisan van A.Vogel heeft echter het grote voordeel dat het géén knoflookgeur 'achterlaat'.

  Allisan van A.Vogel: krachtige invloed

  Een uniek kenmerk van Allisan is dat de twee voornaamste werkzame stoffen van knoflook - allinase en alliine - zijn gestandaardiseerd. Maar misschien nóg wel unieker is dat ze zich gescheiden in de dragee bevinden. Pas in het lichaam komen deze stoffen met elkaar in contact, waarna ze worden omgezet in allicine. Hierdoor is de invloed van Allisan dragees vele malen krachtiger dan bij knoflookpreparaten waarin deze scheiding niet wordt toegepast. En dus is de ondersteuning van bloeddruk en cholesterol ook beter.

  Allisan Vogel 60drg

  Allisan Vogel 60drg. Allisan A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat.

  • Prijs: € 11,99 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Allisan Vogel 60drg

CMS tab