Allisan Vogel 60drg

11,99

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Allisan A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat.

Vergelijk
Artikelnummer: 100910 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

11,99

  Gratis retourneren

Beschrijving

Allisan A.Vogel:

Allisan van A.Vogel is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat dat geen knoflookgeur achterlaat. Het is goed voor de bloeddruk en heeft een positieve invloed op de cholesterolspiegel. Twee dragees per dag zijn voldoende om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 4.000 mg te bereiken.

Knoflook voor hart en bloedvaten

Knoflook staat al eeuwenlang bekend als ‘keukenmiddel’ om vitaal te blijven. Het past in een cholesterolverlagend dieet en is gunstig voor de bloeddruk. Voor de meest gunstige invloed, wordt minimaal 4000 mg knoflook per dag geadviseerd. Een groot nadeel van knoflook in zijn natuurlijke vorm is in die zin dat het een onaangename adem en lichaamsgeur kan veroorzaken. En zeker in deze hoeveelheid. Allisan van A.Vogel heeft echter het grote voordeel dat het géén knoflookgeur ‘achterlaat’.

Allisan van A.Vogel: krachtige invloed

Een uniek kenmerk van Allisan is dat de twee voornaamste werkzame stoffen van knoflook – allinase en alliine – zijn gestandaardiseerd. Maar misschien nóg wel unieker is dat ze zich gescheiden in de dragee bevinden. Pas in het lichaam komen deze stoffen met elkaar in contact, waarna ze worden omgezet in allicine. Hierdoor is de invloed van Allisan dragees vele malen krachtiger dan bij knoflookpreparaten waarin deze scheiding niet wordt toegepast. En dus is de ondersteuning van bloeddruk en cholesterol ook beter.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu