Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Alsemkruid Vitals 300mg Zoom

Alsemkruid Vitals 300mg 100cap

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alsemkruid Vitals stimuleert o.a. de eetlust en de spijsvertering en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95 € 13,56
Product Omschrijving

  Productdetails

  Alsemkruid Vitals

  Alsemkruid werd door de Romeinen Absinthium genoemd, hetgeen bitter betekent. Alsemkruid bevat vluchtige oliën (met name alfa- en bètathujon), sesquiterpeenlactonen, flavonoïden, glycosiden, fenolzuren en lignanen. Het kruid dat al 3500 jaar wordt gebruikt, bevordert o.a. de inwendige reiniging.

  Alsemkruid stimuleert daarnaast de eetlust en de spijsvertering, ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag en kan ingezet worden bij een vol gevoel in de maag. Alsemkruid ondersteunt de leverfunctie en de vorming van gal (levertonicum).

  Samenstelling per capsule:

  300 mg alsemkruidpoeder (Artemisia absinthium, wormwood)

  Alsemkruid Vitals hulpstoffen:

  Hydroxypropylmethylcellulose (capsule), siliciumdioxide.

  Vrij van:

  Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische kleur- en smaakstoffen.

  Let op:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding of bij een zweer in maag of twaalfvingerige darm. Thujon heeft een structurele verwantschap met tetrahydrocannabinol, de actieve stof in marijuana, beide stoffen bezetten dezelfde receptoren in de hersenen. Gelijktijdig gebruik van cannabis wordt dan ook afgeraden.

  Aan mensen die gevoelig zijn voor epilepsie of hallucinaties dient het gebruik van alsemkruid afgeraden te worden, aangezien de oliebestanddelen een exiterend effect op het centraal zenuwstelsel hebben. Bij overdosering direct een arts waarschuwen (de remedie bij overdosering is diazepam of fenobarbital). Commission E betitelt alsemkruid als veilig; bijwerkingen betreffen bovenal de olie en alcoholdrank van alsemkruid (Absint) en niet het hele kruid of de bladeren.

  Alsemkruid Vitals gebruik:

  1 capsule één- tot driemaal daags voor de maaltijd of zoals geadviseerd. Zie het gebruiksschema bij het Pre-Cleanse Pakket en overschrijd niet de maximale dagdosering.

  Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

  In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

  Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

  Let op: 
  Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of het geven van borstvoeding.

  Fabrikant:

  Vitals
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Alsemkruid Vitals niet overschrijden.

  Alsemkruid Vitals 300mg 100cap

  Alsemkruid Vitals 300mg 100cap. Alsemkruid Vitals stimuleert o.a. de eetlust en de spijsvertering en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

  • Prijs: € 13,56 - In voorraad
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Alsemkruid Vitals 300mg 100cap

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):