-20%

Altrient C Liposomaal Livon 30sach

49,95 Normale prijs: 62,50 (-20%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.
Artikelnummer: 933319 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

49,95 Normale prijs: 62,50 (-20%)

Beschrijving

Altrient C liposomaal Livon

Altrient C liposomaal Livon is een vitaminepreparaat. Altrient C is een Liposomale vitamine C die alles doet wat je van vitamine C mag verwachten. De werking is 5 x efficiënter dan de Vitamine C pillen die je online koopt of in de winkel ziet. Door de liposomale vorm wordt tot 98% van dit vitamine C supplement direct opgenomen in je bloedbaan. Deze microscopisch kleine ‘vetbolletjes’, ofwel liposomen, beschermen de werkzame stof. Hierdoor wordt Altrient vitamine C niet afgebroken in het maag-darm kanaal.

Altrient C Liposomaal Livon:
– heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
– bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning
– bevordert de opname van ijzer in het bloed
– helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit
– activeert je natuurlijke energie in het lichaam
– draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
– is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten
– helpt de tanden sterk te houden
– is belangrijk voor het tandvlees
– helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
– draagt bij aan een heldere geest
– helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
– heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel

Zorgt voor een goede weerstand

De liposomen in Livon Vitamine C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft, zoals in een periode van kou en verminderd daglicht in de winter. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem.

Hoeveel Vitamine C moet ik slikken?

Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Het kan ook zijn dat je arts een andere dosering Liposomale C heeft voorgeschreven. Houd je dan aan het recept van je dokter.

Altrient C Liposomale Vitamine C

Altrient C is een voedingssupplement en dien je te nemen naast een evenwichtige voeding. De inname van Altrient C kan nooit een gezonde maaltijd vervangen maar kan wel als vervangen van natuurlijke vitamine C worden ingenomen. Het speciale productieproces van Altrient C Liposomale Vitamine C duurt minimaal 4 maanden. Het is een delicaat proces dat door meerdere controle rondes gaat en onafhankelijke laboratorium tests moet doorstaan voordat het wordt vrijgegeven voor consumptie.

Veel andere liposomale vitamine merken gebruiken hitte of chemische processen tijdens hun productieproces. Livon doet dat niet en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en processen voor het verkrijgen van hun liposomale formule. Een algemeen vitamine C supplement zoals een tablet of capsule, wordt heel eenvoudig gemaakt van natriumascorbaat. Voor de liposomale versie is dit proces veel bewerkelijker. Daarom is de kwaliteit van dit supplement ook zo goed. Het is het beste vitamine c supplement in liposomale vorm.

Voordelen Altrient C liposomaal Livon

Altrient C Liposomaal Livon heeft meerdere voordelen voor jouw gezondheid. Dit vitamine preparaat van Livon heeft bijvoorbeeld een positieve werking op het immuunsysteem. Heb jij last van een lage weerstand of wil je jouw vermoeidheid verminderen? Dan biedt Altrient C liposomaal Livon zeker een oplossing voor jou. Altrient C liposomaal Livon van De Gezondheidslijn heeft ook een positieve werking op de werking van het zenuwstelsel. Heb jij last van je tanden of het tandvlees? Dit vitamine drankje van Livon helpt de tanden sterk te blijven en ondersteunt het tandvlees.

Altrient C liposomaal Livon helpt naast het verzorgen van de huid van binnenuit ook met het beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Dit vitamine preparaat bij De Gezondheidslijn is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten en bevorderd de opname van ijzer in het bloed. Heb je last van je botten of wil je voorkomen dat je last krijgt van je botten of gewrichten? Dit vitamine drankje van Altrient draagt bij aan het in stand houden van sterke botten. Naast al deze voordelen biedt Altrient C liposomaal Livon ook aan dat het je natuurlijke energie activeert in je lichaam en draagt dit vitamine preparaat bij aan een heldere geest.

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet:  

% RI*

Vitamine C (Als natriumascorbaat) 1000mg 1250%
Fosfolipiden (van sojalecithine) 1000 mg
– waarvan fosfatidylcholine 500 mg
*RI – Referentie Inname

Ingredienten Altrient C liposomaal Livon

gedeïoniseerd water, natriumascorbaat, SOJA lecithine fosfolipiden, alcohol (ethanol als natuurlijk conserveringsmiddel), citroenzuur (voor pH aanpassing)

Gebruik Altrient C liposomaal Livon

Neem dagelijks 1 sachet tenzij anders aanbevolen.
Het liefst op een lege maag innemen en vervolgens 15 minuten wachten met eten. Voor het beste resultaat: Knip of scheur het sachet bij de inkeping open en knijp de inhoud leeg in een klein laagje bronwater of sap. Niet roeren, maar in één slok opdrinken.
Let op! Niet toevoegen aan warme dranken en niet mixen m.b.v. een blender of mixer.

Bewaren bij kamertemperatuur.
Niet invriezen of gedurende lange tijd in direct zonlicht plaatsen.

Fabrikant

LivOn Laboratories, Inc

Distributeur voor Nederland
Dailyvit bv
Anna Paulownastraat 37
2518 BB Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificatie

Extra informatie

Shoppingveld

5 x efficiënter dan de Vitamine C pillen, 98% van dit vitamine C supplement wordt direct opgenomen in je bloedbaan, Altrient C liposomaal, Altrient C Liposomaal Livon, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, Vitamine C, Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem, vitaminepreparaat

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 22,95 Normale prijs: 29,95
  • 17,54 Normale prijs: 19,95
  • 83,95 Normale prijs: 118,95
  • 30,94 Normale prijs: 34,49

Menu