Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

BCAA Bonusan 500mg Zoom

Wees de eerste om dit product te waarderen

BCAA's: * Zijn goed voor de verzorging van zwaarbelaste spieren. BCAA's zijn niet alleen structureel bestanddeel van spierweefsel.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 25,10 € 19,80
Product Omschrijving

  Productdetails

  BCAA 500 Bonusan

  Bevat per 4 tabletten
  L-Leucine 1000 mg  
  L-Isoleucine 500 mg  
  L-Valine 500 mg  

  Hulpstoffen

  microkristallijne cellulose, cellulose (HPC), croscarmellose natrium, magnesiumstearaat.

  Gegarandeerd vrij van

  GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  BCAA 500 Bonusan beschrijving:

  BCAA Bonusan 500 mg bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De BCAA’s in ons sportproduct zijn een structureel bestanddeel van spierweefsel. Ze maken ongeveer 30% uit van dit eiwit. 
  Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Producten uit de Bonusan Topsportlijn hebben dezelfde goede eigenschappen als onze andere producten, maar worden daarnaast onafhankelijk getest op de aanwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.
  • Sportieve mix van BCAA’s
  • Verhouding van BCAA’s komt overeen met die in de spieren
  • Uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm 

  BCAA Bonusan 500 mg,

  perfecte mix van essentiële aminozuren

  Gebruik BCAA 500 Bonusan

  Direct na zware belasting of voor het slapen gaan 4 tot 8 tabletten innemen met vruchtensap. De tabletten niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

  Waarschuwing

  De vertakte keten aminozuren worden gemakkelijk opgenomen en gaan een competitie aan met aminozuren bij de absorptie. Daarom dient dit product tenminste een half uur voor de maaltijd te worden ingenomen.
  Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

  Synergisme

  Voor een optimale werking van de vertakte keten aminozuren zijn naast vitamine B6, vitamine C, zink, chroom en magnesium nog een aantal cofactoren nodig. Hierin kan het best worden voorzien indien dit product naast een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules) wordt gebruikt, bovenop een goede basisvoeding. 

  Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

  De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

  Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen. 

  Fabrikant:
  Bonusan BV
  Edisonstraat 64
  3281 NC Numansdorp

  Dit product is een voedingssupplement.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van BCAA Bonusan 500mg niet overschrijden.

  BCAA Bonusan 500mg 120 tabl

  BCAA Bonusan 500mg 120 tabl. BCAA's: * Zijn goed voor de verzorging van zwaarbelaste spieren. BCAA's zijn niet alleen structureel bestanddeel van spierweefsel.

  • Prijs: € 19,80 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: BCAA Bonusan 500mg 120 tabl

CMS tab