Bio-Marine 60cap

15,95

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bio-Marine bevat foliumzuur en vitamine B12 . Deze stoffen helpen mee aan de verlaging van het homocysteïnegehalte in het bloed.

Artikelnummer: 102980 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

15,95

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bio-Marine Pharma Nord:

Voor gezonde bloedvaten. Vis is goed voor onze gezondheid. Lange tijd wist men niet waarom eskimo´s zulke gezonde bloedvaten hadden. De verklaring is te vinden in het feit dat eskimo´s veel vis eten. In vis bevinden zich omega-3 vetzuren. Vette vis, zoals haring, zalm en makreel zijn bijzonder rijk aan omega-3 vetzuren en zijn daarom ook gezonder dan de meeste andere soorten vis.

Bio-Marine is een visoliepreparaat van hoge kwaliteit, dat behalve visolie ook foliumzuur (vitamine B11) en vitamine B12 bevat, twee voedingsstoffen die een gunstige invloed hebben op hart- en bloedvaten. De omega-3 vetzuren uit Bio-Marine helpen bij de verlaging van het cholesterol- en vetgehalte in het bloed. Al langer is bekend dat een laag cholesterolgehalte belangrijk is voor het behoud van gezonde bloedvaten. Recent is bekend geworden dat ook een andere factor hierbij een belangrijke rol speelt: een laag homocysteïnegehalte.

Bio-Marine

bevat foliumzuur en vitamine B12 . Deze stoffen helpen mee aan de verlaging van het homocysteïnegehalte in het bloed. Extra vitamine B12 De combinatie van vitamine B12 en visolie is niet alleen goed voor het behoud van gezonde bloedvaten, het blijkt ook een gunstige invloed te hebben vóór en tijdens de menstruatieperiode. Het draagt bij aan het herstel van de hormonale balans en helpt zo bij de wisselende stemmingen en ongemakken voorafgaand aan de menstruatie.

Hoge kwaliteit visolie en 50% beter opneembaar. De kwaliteit van verschillende visoliepreparaten die te koop zijn varieert enorm. Bio-Marine heeft als voordeel dat het gemaakt is van omega-3 vetzuren in de vrije vorm. Dit zorgt voor een hoge biologische opneembaarheid. Vrije vetzuren kunnen namelijk direct opgenomen worden in het maag-darmkanaal. Visolie kan ook voorkomen in de gebonden vorm (als triglyceriden).

Hieruit moet het lichaam dan zelf eerst de vetzuren vrijmaken met behulp van het enzym lipase, voordat ze opgenomen kunnen worden. Doordat Bio-Marine bestaat uit vrije vetzuren, hoeft dit splitsingsproces niet plaats te vinden en worden de vetzuren sneller en beter opgenomen. Bio-Marine bevat bovendien een hoge concentratie (70%) omega 3 vetzuren in de vorm van vrije vetzuren, zodat er zo min mogelijk capsules ingenomen hoeven te worden om verschil te merken.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu