-15%

Bio-Melatonine Complex Pharma Nord 120zt

11,85 Normale prijs: 13,95 (-15%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Een goede nachtrust is van vitaal belang voor een goed functioneren overdag. Melatonine helpt bij een goede nachtrust.

Vergelijk
Artikelnummer: 695092 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

11,85 Normale prijs: 13,95 (-15%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bio-Melatonine Complex Pharma Nord

Voor een gezonde slaap. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor een goed functioneren overdag. Melatonine helpt bij een goede nachtrust. Het dag- en nachtritme speelt een belangrijke rol bij een goede nachtrust. Melatonine heeft een positieve invloed op het dag-en nachtritme en heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie. Bio-Melatonine Complex kan daarom ook goed gebruikt worden bij nachtdiensten en jetlag. Door de slaapopwekkende invloed van melatonine kunnen de gebruikers hiervan ’s ochtends uitgerust wakker worden.

Opzuigen 10x beter dan slikken Het lichaam begint bij het donker worden melatonine aan te maken. Na middernacht wordt melatonine weer uit het lichaam verwijderd door de lever. Als we een melatonine tablet slikken, wordt deze door de darm opgenomen en gaat dan via de poortader naar de lever. Daar wordt 90% van de melatonine verwijderd. Door het gebruik van een zuigtablet wordt de melatonine direct via de slijmvliezen opgenomen en komt het niet eerst langs de lever. Opzuigen geeft zo een 10x betere opneembaarheid dan doorslikken.

Extra melatonine door niacine. Tryptofaan wordt in het lichaam gebruikt voor de aanmaak van melatonine. Tryptofaan wordt in het lichaam ook gebruikt voor de aanmaak van niacine (vitamine B3). Het lichaam moet dus kiezen of het tryptofaan omzet in melatonine of in niacine. Door niacine aan Bio-Melatonine Complex toe te voegen krijgt het lichaam voldoende niacine binnen en kan het alle tryptofaan gebruiken voor de aanmaak van melatonine. Door de combinatie van melatonine en niacine ontstaat een product dat een natuurlijke en gezonde slaap bevordert.

Laatste nieuws: melatonine bevordert rustig gedrag Er zijn steeds meer kinderen die moeite hebben met concentreren en onrustig zijn. Hierdoor liggen ze iets langer wakker. Bio-Melatonine Complex kan helpen om kinderen lekker te laten slapen. Uitgeruste kinderen zijn overdag rustiger en kunnen zich beter concentreren.

Beschermt bij veroudering Melatonine helpt niet alleen bij een goede nachtrust, maar heeft ook een beschermende invloed. Het vult namelijk beschermende antioxidanten aan en staat daarom ook bekend als de nachtantioxidant. 

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

    % ADH*
Melatonine 300 mcg
Niacine
overeenkomend met 600mg L-Tryptofaan
10 mg NE 63%
*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid    

Ingredienten Bio-Melatonine Complex Pharma Nord

Xylitol, natuurlijk tomatenextract, glycine, nicotinezuur, vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, frambozenaroma, melatonine.

Suikervrij, gezoet met xylitol.

Gebruik Bio-Melatonine Complex Pharma Nord

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Tablet een half uur voor het slapen gaan innemen. Tablet opzuigen en niet doorslikken.
Niet geschikt voor zwangere en vrouwen die borstvoeding geven.

Geschikt voor vegetariers.

Fabrikant

Pharma Nord ApS
Tynglykke 4-6
DK-6500 Vojens
Denemarken

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen gebruik van Bio-Melatonine Complex Pharma Nord niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 11,90 Normale prijs: 12,99

Menu