Ahava

Ahava voor uw huid

Ahava ontwikkelt huidverzorgingsproducten die de huid verwennen, koesteren, energie geven en vernieuwen met een natuurlijke glans. Via uitgebreid onderzoek zijn de geheimen van de mineralen uit de Dode Zee gevonden en werd een exclusief mineralencomplex ontwikkeld, dat de huid stimuleert om te herstellen en de huid laat opwekken. Daarnaast laten de producten van Ahava ook de huidcellen vocht vasthouden, waardoor je uitdroging voorkomt. Verder zorgen de producten van Ahava ervoor dat je huid herstelt en weer tot leven komt.

Meer over Ahava

Bij Ahava zijn de wetenschap en natuur in harmonie. Ahava is al vele jaren bezig met onderzoek naar de wonderen in de Dode Zee. Dit speciale gebied staat bekend om de hoge concentratie mineralen die de zee bevat. Ons lichaam bestaat zelf uit 5% mineralen. In sommige gevallen kan de huid uitgedroogd zijn door een te kort aan mineralen. Alle producten van Ahava bestaan uit een perfecte mix van verschillende mineralen uit de Dode Zee. Deze mix zorgt ervoor dat de huidfuncties optimaal functioneren. Dit voorkomt uitdroging en geeft de huid een natuurlijke uitstraling.

Ahava producten online kopen

De producten van Ahava zijn gemaakt om de functie van de huid beter te laten functioneren. In bijvoorbeeld de Mineral Skin Osmoter zitten mineralen zoals calcium, kalium en magnesium. Deze mineralen zorgen dat de huid in een natuurlijke balans blijft. Naast de Mineral Skin Osmoter zijn er natuurlijk nog veel meer producten om de huid te ondersteunen. De producten van Ahava helpen tegen rimpels en uitdroging. Daarnaast zorgt het voor een zachte huid die jouw gezicht weer laat stralen. Denk hierbij aan producten zoals: Bodylotion, nachtcrèmes, maskers, make up removers, conditioner en soap. Bij Ahava staat kwaliteit hoog in het vaandel. De producten van Ahava voldoen aan de hoge ecologische eisen binnen de Europese regelgeving.

Ahava supplementen kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel uw supplementen om ter ondersteuning van uw voeding voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Vindt uw Ahava voedingssupplementen snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn.
De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze onze producten.
Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu