AOV Fytotherapie

De invloed van AOV fytotherapie op je gezondheid moet niet onderschatten worden. Vele mensen rapporteren positieve gevolgen nadat ze deze vorm van therapie hebben ondergaan. Naast dat deze vorm van therapie een goede aanvulling kan zijn op een gezonde en gebalanceerde levensstijl, kan AOV fytotherapie tevens ingezet worden om de gezondheid te verbeteren in het geval van diverse soorten kwalen. Maar wat is fytotherapie nu eigenlijk precies?

Het belang van AOV fytotherapie voor jouw gezondheid

Sommige kwaaltjes en ziektes worden bestreden aan de hand van plantaardige middelen. Deze behandeling met planten, kort door de bocht gesteld, wordt ook wel fytotherapie genoemd. Een ander synoniem voor deze vorm van therapie is kruidengeneeskunde. Al sinds meerdere eeuwen voor Christus wordt deze behandelwijze uitgevoerd. Fytotherapie zoals we het kennen, in de huidige vorm, is pas relatief recent ontstaan. Het gebruik van kruiden en planten is niet nieuw, maar het omzetten naar supplementen en preparaten wel.

Dankzij AOV fytotherapie maak je als het ware gebruik van de natuur om jezelf beter te maken dan wel je gezondheid te verbeteren. Deze supplementen zitten vol extracten uit de natuur, waarbij de nadruk ligt op planten en kruiden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van verschillende delen van planten, bijvoorbeeld de bloemen, bladeren of wortels. Daarnaast kunnen deze delen op verschillende manieren behandeld worden, bijvoorbeeld door ze te koken of ze te drogen.

Hierdoor zijn er dan ook vele supplementen en extracten op dit vlak, met AOV fytotherapie als goed voorbeeld. Het mooie aan deze preparaten is dat ze elke keer weer net iets anders zijn. Planten en kruiden bevinden zich immers in de natuur, een veranderende omgeving waar de invloeden iedere keer weer anders kunnen zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn de weersomstandigheden. Planten en kruiden die veel regen hebben gehad, reageren weer net anders dan planten en kruiden die met droogte te maken hebben gehad.

  • AOV 823 D-Mannose 50 gram

    823 D-mannose AOV wordt vervaardigd uit maïs. De bereiding van D-mannose gebeurt met behulp van een speciaal proces.

    31,17 Normale prijs: 43,50

    AOV 823 D-Mannose 50 gram

    31,17 Normale prijs: 43,50

Menu