AOV Mineralen

Eigenlijk zijn AOV mineralen onmisbaar. Je hoort het vaak: vitamines en mineralen zijn belangrijk voor je. Maar wat zijn mineralen nu eigenlijk precies? Een mineraal is een voedingsstof. In diverse soorten eten en drinken zijn ze in kleine getalen aanwezig. Alhoewel tekorten op dit gebied vrijwel nooit voorkomen binnen Nederland, zijn extra mineralen nooit een overbodige luxe. Dankzij de supplementen van AOV ben je er zeker van dat je genoeg mineralen tot je neemt, voor een gezondere levensstijl.

Wat zijn de voordelen van AOV mineralen?

Ons lichaam kan niet mineralen zelf aanmaken. Deze zullen we dus moeten verkrijgen uit andere bronnen. Gelukkig zijn mineralen terug te vinden in vele soorten voedsel en drinken, zodat we er nooit een tekort van hebben. Echter kan een beetje extra nooit kwaad. Mineralen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er mineralen, maar ook spoorelementen. Er zijn vele mineralen die je lichaam nodig heeft, maar in de natuur zijn ook mineralen die je beter niet tot je kunt nemen. Lood en lithium zijn hier goede voorbeelden van.

Mineralen hebben een positieve invloed op onze gezondheid. Zo dragen ze bij aan een betere stofwisseling, en het zal je dan ook niet verbazen dat AOV mineralen ook hier aan bijdragen. Er zijn dan ook een aantal mineralen die onze lichamen nodig hebben, voor een gezond leven. De beste voorbeelden van dergelijke mineralen zijn calcium, magnesium, kalium en natrium. Een voorbeeld van een spoorelement dat belangrijk voor je is, is ijzer.

Aanvulling op de mineralen die je uit eten en drinken haalt is geen overbodige luxe, en daar kunnen AOV mineralen een grote bijdrage aan leveren. Op meerdere momenten kunnen extra mineralen je bijstaan bij een gezondere levensstijl. Ten eerste voor sporters. Zeker wanneer je een uitzonderlijke sportprestatie wilt leveren, zijn AOV mineralen een aanrader. Maar ook als je zwanger bent of gewicht wilt verliezen, zijn deze supplementen een prima aanvulling op een gezonde levensstijl.

  • AOV 535 Zink-Extra zuigtabletten 30zt

    535 Zink-Extra zuigtabletten AOV: Compleet zinksupplement met vitamine C en propolis. In handige meeneemverpakking.

    6,80 Normale prijs: 9,95

    AOV 535 Zink-Extra zuigtabletten 30zt

    6,80 Normale prijs: 9,95

Menu