AOV Overige Supplementen

Als een supplement niet tot een overduidelijke categorie behoort, wordt deze bij de AOV overige supplementen geschaard. Veelal is er een duidelijke meerderheid van bepaalde stoffen aanwezig, zoals bijvoorbeeld vitamines of mineralen. Daarnaast kan het ook zijn dat een supplement veelal uit kruiden of planten bestaat. Echter kun je niet elk supplement duidelijk aan een categorie toevoegen. Deze behoren, in dat geval, tot de AOV overige supplementen.

Alle pluspunten van AOV Overige supplementen op een rij

Er zijn een hoop stoffen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een gezonde(re) levensstijl, maar niet per se overduidelijk tot een bepaalde categorie behoren. Deze vind je terug bij de AOV overige supplementen. Vaak wordt gedacht dat de overige supplementen niet belangrijk zijn, maar desalniettemin kunnen deze supplementen en preparaten van belang zijn voor een gebalanceerde levensstijl. Wie weet is één van deze supplementen wel net datgene wat jij nodig hebt om een sportdoel te behalen, bijvoorbeeld het creëren van meer spiermassa.

Een goed voorbeeld hiervan zijn enzymen. Enzymen zijn eiwitten die je helpen om diverse soorten voedingsstoffen beter te verteren. In ons lichaam zijn enzymen te vinden. Deze helpen de spijsvertering om voedsel te verwerken. Helaas is het zo dat vele enzymen binnen ons lichaam verwoest worden door de huidige technieken die gebruikt worden om ons voedsel te prepareren. Enzymen uit voedsel en dranken zijn dus van belang, maar extra enzymen uit supplementen ook. Deze kun je vinden binnen de sectie AOV overige supplementen.

Maar ook andere soorten stoffen die niet bij andere categorieën te plaatsen zijn, behoren tot deze categorie. Een goed voorbeeld hiervan is collageen, wat een bijdrage kan leveren aan het langer jong houden van je huid. Maar ook pepsine, mycopryl, policosanol, glucaan, andohadin, betaïne en lactase zijn voorbeelden van stoffen die je onder deze overige categorie kunt scharen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu