Biotics

Biotics supplementen

Het familiebedrijf Biotics gevestigd in de verenigde staten (Texas) biedt sinds eind jaren zeventig van de vorige eeuw uitstekende samenstellingen in hun voedingssupplementen. Dit kan worden gewaarborgd door de vele onderzoeken die gedaan worden. Biotics blijft zich daarnaast continu verbeteren en is mede hierdoor uitgegroeid naar een van de grotere spelers in de wereld van voedingssupplementen. Bij Biotics wordt heel goed gekeken naar de behoefte van de mens en daarbij ook naar wat er nodig is om gezond te blijven. Overbodige ingrediënten worden zoveel mogelijk weggelaten om de producten puur en natuurlijk te houden. Door middel van een goede combinatie van natuur en wetenschap probeert Biotics elke dag maar weer de beste kwaliteit te leveren. Voedingssupplementen van Biotics kunnen ter ondersteuning van de voeding erg goed werken voor bijvoorbeeld jongeren, ouderen, veganisten, vegetariërs en zwangere vrouwen. Lees voor het gebruik van de voedingssupplementen altijd de verpakking.

Biotics supplementen online kopen

Bij Biotics staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief goede ingrediënten. Alle producten worden door hoogopgeleide onderzoekers in eigen laboratoriums nauwkeurig onderzocht en gecheckt. Zo wordt er gebruik gemaakt van moderne technologieën om de grondstoffen die gebruikt worden uitvoerig te testen. Voordat de producten verzonden worden zijn alle supplementen en grondstoffen goed gecontroleerd. Dit zodat voedingssupplementen veilig de deur uit kunnen. Biotics doet vele kwaliteitscontroles op de supplementen, op deze manier wordt er naar alle aspecten gekeken van begin tot eind van de productie. Vanaf het begin dat Biotics begon zijn vernieuwing en kwaliteit altijd prioriteit geweest. Door het gebruik van nieuwe ideeën die op een goede doordachte manier en met behulp van de beste technieken worden ontwikkeld. Zul je altijd een uitstekende kwaliteit ervaren waarbij wordt geprobeerd om het beste van de wetenschap en natuur te combineren.

Biotics voedingssupplementen zijn een veilige en goede aanvulling op het dagelijkse eten en drinken. Het is daarbij wel belangrijk dat er gevarieerd gegeten word.

Biotics voedingssupplementen kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel uw supplementen om ter ondersteuning van uw voeding voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Vindt uw Biotics voedingssupplementen snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn.

De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten.

Jouw product voor 21:00 bestelt, morgen in huis!

 • Sero-Plus Obiotics Sana Neuro 120ca

  Sero-Plus: de voedingsstoffen ondersteunen het inhibitorische neurotransmittersysteem.

  46,98 Normale prijs: 60,71

  Sero-Plus Obiotics Sana Neuro 120ca

  46,98 Normale prijs: 60,71
 • MBR Probiotics Poeder Sana Intest 100g

  MBR probiotics poeder Sana Intest

  23,89 Normale prijs: 30,25

  MBR Probiotics Poeder Sana Intest 100g

  23,89 Normale prijs: 30,25
 • Sana Intest Salutem Probiotics 120g

  Sana Intest Salutem probiotics Probioti bevat geselecteerde bacteriestammen en voedingsstoffen, zoals glutamine, vitamine D3 en zink.

  32,99 Normale prijs: 43,44

  Sana Intest Salutem Probiotics 120g

  32,99 Normale prijs: 43,44
 • Equilibrium Prebiotics Sana Intest

  Equilibrium Prebiotics RPV Sana Intest

  35,78 Normale prijs: 43,93

  Equilibrium Prebiotics Sana Intest

  35,78 Normale prijs: 43,93
 • 48,68 Normale prijs: 77,24

  Total probiotics Nutri West 120cap

  48,68 Normale prijs: 77,24

Menu