Biotics Antioxidanten

Voor het ondersteunen van een gezondere levensstijl, zijn Biotics antioxidanten een zeer goede keuze. Antioxidanten bestaan niet uit maar één specifieke stof, maar is een term voor meerdere stoffen. Hieronder vallen bijvoorbeeld vitamine C, seleen, vitamine E en zink. Deze stoffen zijn veelal terug te vinden in verschillende soorten fruit. Antioxidanten zijn ook terug te vinden in meerdere soorten thee. Alhoewel je deze stof dus kunt terugvinden in voeding en thee, kan het zijn dat je jouw inname wilt optimaliseren. Biotics antioxidanten kunnen ter ondersteuning van een gevarieerd dieet hier uitstekend bij helpen.

De voordelen van Biotics antioxidanten supplementen

Om de gezondheid van je cellen en het weefsel in je lichaam op peil te houden zijn antioxidanten onmisbaar. Daarnaast bieden ze ondersteuning tegen de invloed van vrije radicalen. Deze vrije radicalen kunnen in kleine getalen in ons lichaam van dienst zijn, maar worden in grotere getalen gevaarlijk voor ons lichaam en kunnen cellen en weefsels gaan aanvallen. Dit heeft als gevolg dat deze weefsels en cellen schade op kunnen lopen.

Vrije radicalen verlaten niet vanzelf ons lichaam. Wanneer deze op de lange termijn in grote getalen hun gang kunnen gaan, vergroot dit de kans op hart- en vaatziekten. Ook kan kanker een mogelijk gevolg zijn. Vanwege deze mogelijke gevolgen is het van groot belang om proactief te reageren op vrije radicalen. Antioxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen wel kunnen worden afgevoerd. Daarnaast zorgen ze voor een extra vorm van protectie voor het DNA dat zich bevindt in je cellen en in meerdere soorten weefsel in je lichaam.

Je kunt antioxidanten terugvinden in vele verschillende soorten kruiden, groenten en fruit. Voorbeelden hiervan zijn knoflook, broccoli, bosvruchten, granaatappels, kaneel, gember en kurkuma. Als aanvulling op deze verschillende producten, kun je gebruik maken van Biotics antioxidanten. Bekijk voor gebruik altijd even de verpakking. Nog vragen over de supplementen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu