Biotics Curcuma

De Biotics Curcuma supplementen bevatten Curcumine die afkomstig zijn uit de Kurkuma plant. Curcumine kun je vinden in de wortel van de Curcuma longa en is het belangrijkste gedeelte van de plant. De Curcumine heeft een goede werking op de gezondheid. De Biotics Curcuma supplementen kunnen een goede ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld de lever en kan een goede werking hebben op de spijsvertering. Verder kunnen de supplementen ook het immuunsysteem helpen voor een betere weerstand. Hieronder geven wij meer informatie over de Biotics Curcuma supplementen en de voordelen van de supplementen.

Meer over Biotics Curcuma

De supplementen van Biotics Curcuma bieden dus een ondersteunende functie aan het onderhoud van de spijsvertering, lever en het immuunsysteem. Daarnaast kunnen de supplementen ook een positieve werking hebben op de gewrichten. Denk hierbij aan het soepel houden van de gewrichten. Verder zorgt Curcumine ook voor een mentale balans en ondersteuning aan bij de werking van het zenuwstelsel. Curcumine wordt al vele jaren gebruikt als ondersteuning naast de dagelijkse voeding.

Het kruid van de Kurkuma plant zorgt voor een goede ondersteuning bij het verwerking van de dagelijkse voeding. Dit komt omdat de werking van de lever wordt gestimuleerd en hierdoor de productie van maagsappen bevordert. Verder zorgt Curcumine ook voor een verlaging van het cholesterolgehalte.

Voordelen van Biotics Curcuma

De Biotics Curcuma supplementen kunnen dus een voordeel bieden bij de werking van de gewrichten. Daarnaast kunnen de supplementen helpen bij de verwerking van de dagelijkse voeding. Ook hebben de supplementen dus een ondersteunende functie bij de hart en bloedvaten, daarnaast helpen de Biotics Curcuma supplementen ook bij de werking van de lever. Verder kun je door Curcumine je cholesterolgehalte verlagen. Lees voor gebruik altijd de verpakking om te voorkomen dat je een supplement binnenkrijgt die niet voor jouw van toepassing is. Voor advies of vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu