Biotics Omega 3

De Biotics Omega 3 supplementen zijn vetzuren die bekend staan om de gunstige gezondheidseffecten. Omega 3 kun je terugvinden in soorten vis zoals haring, makreel en zalm. De Biotics Omega 3 supplementen kunnen een goede ondersteuning bieden wanneer je te weinig Omega 3 uit voeding kunt halen zoals wanneer je vegetarisch bent of veganist. Daarnaast kun je natuurlijk ook niet van vis houden dan bieden de Biotics Omega 3 supplementen ook een goede ondersteuning. Verder kunnen de Biotics supplementen ook een gunstig gezondheidseffect hebben op de hersenen, ogen en het hart.

Meer over Biotics Omega 3

Biotics Omega 3 supplementen bevatten vetzuren. Deze Omega 3 vetzuren zijn essentiële onverzadigde vetzuren die het lichaam moeilijk vindt om aan te maken. Daarom zijn de Biotics Omega 3 supplementen een goede ondersteuning naast de dagelijkse voeding. Omega 3 bestaat uit veel verschillende soorten waarin DHA, EPA en ALA de belangrijkste soorten zijn. DHA is de afkorting van Docosahexaeenzuur. DHA is een meervoudig onverzadigd Omega 3 vetzuur die moeilijk wordt aangemaakt door het lichaam. EPA staat voor Eicosapentaeenzuur en kun je voornamelijk vinden in vette vis zoals haring. ALA is de afkorting van Alfa-linoleenzuur en is ook een essentieel vetzuur die het lichaam niet zelf aan kan maken. ALA kun je vinden in zaden, noten en plantaardige oliën.

Voordelen Biotics Omega 3

De Biotics Omega 3 supplementen bieden ondersteuning aan de hersenen, ogen en aan het hart. Het kan goed zijn voor je hart om dagelijks 250 mg DHA en EPA binnen te krijgen volgens onderzoek. Dit komt door de ondersteuning die de DHA en EPA bieden aan de hartspier. De taak van de hartspier is om telkens samen te trekken en daarna weer te ontspannen. De Biotics Omega 3 supplementen kunnen ook een ondersteunende functie bieden aan de instandhouding van de hersenfuncties en ook voor de conditie van de ogen. Lees voor gebruik altijd de verpakking om te voorkomen dat je een supplement binnenkrijgt die niet voor jouw van toepassing is.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu