Biotics Visolie

De Biotics visolie supplementen kunnen een omega 3 mix bevatten in combinatie met vitamine D en vitamine A. Deze supplementen bieden ondersteuning aan de hersenen en het lichaam. Dit komt door de EPA en DPA die in de omega 3 zit. De visolie van Biotics is een goed supplement om de hoeveelheid gezonde vetten in je lichaam te stimuleren. De goede stoffen in visolie kun je natuurlijk ook terugvinden in de vissoorten: haring, zalm en makreel.

Meer over Biotics visolie

De Biotics visolie supplementen bevatten vetzuren. De supplementen zijn een goede aanrader, omdat het lichaam deze essentiële vetzuren moeilijk aan kan maken. Daarnaast kun je natuurlijk ook niet van vis houden of veganistisch / vegetarisch zijn. Dan kunnen de Biotics visolie supplementen een goede aanvulling zijn op de gevarieerde dagelijkse voeding. De omega 3 die de supplementen bevatten kunnen een mix van DHA, EPA en ALA bevatten. Dit zijn vetzuren die het lichaam moeilijk vindt om aan te maken. Daarnaast kun je EPA voornamelijk vinden in vette vis zoals haring. Verder kun je ALA binnenkrijgen via noten, zaden en oliën op plantaardige basis.

Voordelen van Biotics visolie supplementen

De supplementen van Biotics visolie kunnen een goede werking hebben op de hersenen. Dit komt door de DHA die zich bevindt in het grootste deel van de hersenen. Daarnaast kun je DHA ook vinden in de zenuw en oogweefsels. Deze zorgen voor een ondersteuning aan je motoriek, geheugen, stemming, gedrag en ons leer, denk en spraakvermogen. DHA kan dus ondersteuning bieden van het optimaal functioneren van het lichaam. Verder kunnen de Biotics visolie supplementen ook ondersteuning bieden aan de hart en bloedvaten. Dit komt door de omega 3 die de goede cholesterol laat toenemen. De supplementen kunnen ook een gunstige werking hebben op hormoonschommelingen tijdens bijvoorbeeld een menstruatie of de overgang. Lees voor gebruik altijd even de verpakking of bijsluiter.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu