Biotics Vitamine D

Biotics Vitamine D supplementen kunnen een zeer goede aanvulling zijn op een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Een zeer groot voordeel van vitamine D in vergelijking met andere vitamines is dat we deze stof ook zelf in ons eigen lichaam kunnen aanmaken. Echter geldt hiervoor wel de eis dat je voldoende zonlicht moet krijgen. In sommige gevallen is dit makkelijker gezegd als gedaan. Ook kan het zo zijn dat je in de categorie valt die extra vitamine D nodig heeft. In dat geval zijn Biotics vitamine D supplementen een goede keuze.

De voordelen van Biotics Vitamine D supplementen

Vitamine D is een stof die in twee varianten voorkomt en is vet oplosbaar. Zo heb je vitamine D2 en D3. Wij maken deze stoffen in ons lichaam aan via UV stralingen van bijvoorbeeld de zon. Omdat vitamine D3 ook een stof is die bij dieren wordt aangemaakt in de zon, vinden we deze stof vaak terug in verschillende soorten vlees en vis. Daarentegen vinden we vitamine D2 voornamelijk terug in paddenstoelen.

Om calcium goed op te kunnen nemen in het lichaam, is vitamine D essentieel. Deze stof is dan ook van groot belang voor je tanden maar ook voor je botten. Daarnaast heeft vitamine D een zeer positief effect op het immuunsysteem en de spieren. Deze vitamine is dan ook een belangrijke stof voor kinderen die nog moeten groeien.

Wanneer zijn Biotics vitamine D supplementen een juiste keuze om tot je te nemen? Sowieso is het niet altijd voor iedereen zeker dat je genoeg vitamine D binnenkrijgt. Daarnaast zijn er enkele groepen voor wie het risico op een tekort groter is. Hierbij gaat het om zwangere vrouwen, mensen met een getinte huid, mensen die niet voldoende zonlicht krijgen, en jonge kinderen. Voor deze mensen kunnen de Biotics vitamine D supplementen zeker van pas komen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu