Bonusan Adoptogenen

Als je op zoek bent naar een manier om je weerstand op meerdere fronten te verhogen, kunnen Bonusan Adoptogenen een hoop voor je betekenen. Adoptogenen is een parapluterm waar meerdere soorten kruiden onder vallen. Hierbij kun je denken aan kruiden zoals Withania Somnifera, meerdere soorten wortelextract, paddenstoelen en Astragalus Membranaceus. Deze Bonusan Adoptogenen worden samengebracht in Multi Pro Actief.

De voordelen van Bonusan Adoptogenen voor jou

Momenten van stress beleven we allemaal, de één wat langduriger dan de ander. Wist je dat stress ook op de korte termijn slecht voor je is? Als je jezelf weerbaarder wilt maken tegen stress, maak je gebruik van Bonus Adoptogenen. Zowel mentaal als fysiek maken deze adoptogenen je weerbaarder. Echter zijn deze kruiden niet vaak terug te vinden in ons voedsel, ondanks dat ze van belang voor ons kunnen zijn. Je moet dan ook op zoek naar een andere manier om deze adoptogenen tot je te nemen.

De meerdere adoptogenen vormen een geheel die je op meerdere fronten van extra weerbaarheid voorziet. Zo heeft de Withania Somnifera een positieve invloed op cognitieve functies, terwijl het rozenwortel extract het prestatievermogen van het lichaam significant verbetert (zowel mentaal als fysiek). Ginseng zorgt ervoor dat we lichamelijk langer vitaal blijven, en bovendien verbetert het onze geestelijke veerkracht. Je zult je niet uit het veld laten slaan door tegenslag.

Een ander veel voorkomend adoptogeen is Astragalus Membranaceus. Ook je weerstand kan wel wat ondersteuning gebruiken, vooral tijdens de koudere maanden van het jaar. Hier kan dit kruid bij helpen. Bij Bonusan Adoptogenen, of het Multi Pro Actief waarin ze verwerkt zijn, tref je vaak ook verschillende paddenstoelsoorten aan. Naast een gezonde dosis mineralen hebben deze soorten meerdere positieve gevolgen voor je gezondheid. Zo dragen ze bij aan een gezond cholesterol gehalte en gaan ze vrije radicalen tegen.

 • Astragalus-Eleuterococcus-Shiitake Bonusan 90cap

  Bonusan Astragalus eleutherococcusl shiitake extract

  32,75 Normale prijs: 34,99

  Astragalus-Eleuterococcus-Shiitake Bonusan 90cap

  32,75 Normale prijs: 34,99
 • Bonusan Multi Pro Actief 60tab

  Met meer dan 60 ingrediënten is Multi Pro Actief eerste keus voor professionele suppletie.

  46,79 Normale prijs: 49,99

  Bonusan Multi Pro Actief 60tab

  46,79 Normale prijs: 49,99

Menu