Bonusan DHA

Bonusan DHA is een afkorting, wat staat voor docosahexaeenzuur. Het behoort tot de familie van de onverzadigde Omega-3 vetzuren. Waarschijnlijk heb je van deze soort vetzuren al wel eens gehoord, want vele soorten producten adverteren maar wat graag dat ze beschikken over Omega-3 vetzuren. Deze soort onverzadigde vetzuren zijn namelijk een belangrijke manier om hart- en vaatziekten tegen te gaan. DHA is geen uitzondering op deze regel. Daarom zijn Bonus DHA supplementen een aanrader.

Waarom je moet kiezen voor Bonusan DHA supplementen

DHA is dus een vetzuur, en het is eentje die ons lichaam helaas niet uit zichzelf kan produceren. Wij zullen deze dus tot ons moeten nemen, bijvoorbeeld via voedsel. Gelukkig zijn er diverse soorten voedsel verkrijgbaar waarin de stof DHA terug te vinden is. Goede voorbeelden hiervan zijn verscheidenen soorten vissen. Ook in meerdere soorten schaal- en schelpdieren vind je deze stof terug. Tot slot zijn er margarines waar DHA aan is toegevoegd.

Echter is het maar de vraag of deze producten dagelijks tot je neemt. Het is op deze wijze erg moeilijk om genoeg DHA tot je te nemen, waardoor de keuze voor Bonusan DHA supplementen je ook meteen een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Wel kan ons lichaam DHA aanmaken als het ALA binnen krijgt, een andere Omega-3 vetzuur. Echter is de hoeveelheid die je hierdoor tot je krijgt klein, waardoor het gebruik van Bonusan DHA supplementen alsnog van toegevoegde waarde kan zijn.

DHA heeft dezelfde positieve effecten als de andere Omega-3 vetzuren. Ten eerste kan het de kans op hart- en vaatziekten significant verminderen. Daarnaast heeft DHA een positieve impact op je bloeddruk. Vooral voor mensen met een hoge bloeddruk zijn deze supplementen dus een aanrader. Daarnaast zal de hoeveelheid cholesterol in je bloed afnemen. Tevens is deze stof goed voor zwangere vrouwen, wie het via borstvoeding weer door kunnen geven aan hun baby.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu