Bonusan Vitamine D

Bonusan Vitamine D supplementen kunnen een welkome aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en dieet. Een groot voordeel dat vitamine D heeft ten opzichte van andere vitamines, is het feit dat we deze stof zelf in ons lichaam aan kunnen maken. Echter geldt hiervoor wel een vereiste: je moet voldoende zonlicht krijgen. Dit is in sommige gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. Bovendien kun je in de categorie vallen waarbij extra vitamine D nodig is. In dat geval kun je de Bonusan Vitamine D supplementen tot je nemen.

Alle pluspunten van Bonusan Vitamine D op een rij

Vitamine D is een vetoplosbare stof die in twee varianten voorkomt: vitamine D2 en D3. UV straling zorgt ervoor dat wij deze stoffen binnen ons lichaam aanmaken, en er is geen betere bron van UV straling voor ons dan de zon. Omdat vitamine D3 een stof is die ook door de huid van dieren wordt aangemaakt in de zon, is dit reden waarom we deze stof vaak terugvinden in diverse soorten vlees en vis. Vitamine D2 vinden we daarentegen vooral terug in paddenstoelen.

Om calcium optimaal op te kunnen nemen, is vitamine D essentieel. Daarom is deze stof dan ook van groot belang voor zowel je botten als je tanden. Daarnaast heeft deze vitamine een positief effect op zowel je spieren als het immuunsysteem. Ook is het een belangrijke stof voor kinderen die nog moeten groeien.

Wanneer kun je Bonusan Vitamine D supplementen het beste tot je nemen? Sowieso is niet altijd zeker dat je genoeg van deze stof binnen krijgt. Daarnaast zijn er enkele categorieën voor wie het risico op een vitamine D tekort groter is. Het gaat hierbij om zwangere vrouwen, jonge kinderen onder de 4, mensen met een getinte huid en mensen die niet voldoende zonlicht krijgen (vanwege sluier of niet frequent buiten komen). Voor deze mensen zijn de supplementen van Bonusan sowieso aanrader.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu