Vitakruid Fytotherapie

Vroeger werden onze medische voorzieningen vooral geproduceerd uit planten met een genezende kracht. Gelukkig zijn we tegenwoordig niet meer afhankelijk van de oogst. Dit komt door langdurige onderzoeken in de chemie. De genezende kracht van planten is al erg oud. Tegenwoordig is de kennis in de medische sector erg gegroeid. Toch zitten er nog genoeg geheimen in de natuur over de genezende kracht van fysiotherapie. Veel mensen herkennen nog wel de oplossingen die werd geboden door je grootmoeder zoals eet een stukje gember bij misselijkheid of doe honing in de thee tegen de keelpijn. Het zijn oplossingen om medische problemen op te lossen. Fytotherapie is een vorm van praktische oplossingen tegen medische problemen die uitgebreid onderzocht zijn en steeds meer wordt toegepast.

Vitakruid Curcuma supplementen kopen

Curcuma zijn natuurlijke producten die van de Curcuma plant komen ook wel de Curcuma Longa genoemd. Deze producten zijn al duizenden jaren bekent en worden vaak gebruikt in de keuken. Aan de plant groeit een gele wortel die bestaat uit een kleinstukje curcumine. Dit is een werkende stof die je vaak terugvindt in Indiase gerechten. Omdat in Curcuma maar 3% curcumine zit is de geneeswerkend werking niet efficiënt en zie je dus weinig resultaat. Daarom worden veel voedingssupplementen gemaakt met Curcuma.

Vitakruid Kaardebol supplementen kopen

Kaardebol hoort bij de Dipsacus plant. De kaardebol wordt al vele jaren gebruikt voor een genezende werking. Hiervoor is het belangrijk dat de wortels meteen na het 1e seizoen geoogst worden. Als je dit niet doet krijg je een Dipsacus in een bijenkorf met stekels. Dan gaat de genezende werking verloren. In China is kaardebol een gezegde voor ‘herstel wat kapot is’.

Vitakruid Rhodiola kopen

Bij fytotherapie worden de wortels van de Rhodiola Rosea al heel veel jaren gebruikt. Rhodiola is een natuurlijk middel die de werking van de hersenen kan ondersteunen. Rhodiola heeft ook een goede werking bij stress en hypertensie dit komt omdat Rhodiola een goed effect heeft op het cardiovasculaire systeem.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu