Vitakruid Magnesium

Vitakruid Magnesium

Wanneer je magnesium hoort denk je vaak aan de stof die gebruikt word door turners. Echter is magnesium een mineraal waar ons lichaam heel veel aan heeft. Vitakruid magnesium supplementen kunnen daarom een hoop betekenen voor je algehele gezondheid. Zo is magnesium goed voor de vorming van je botten en spieren. Daarnaast kan magnesium voor nog veel meer anderen positieve gevolgen zorgen. Een tekort aan magnesium zal niet snel ontstaan. Wil jij toch ter ondersteuning van de dagelijkse voedsel jouw magnesium op pijl houden? Met Vitakruid magnesium zal dit in ieder geval geen probleem zijn. Kijk voor gebruik altijd even op de verpakking.

De positieve effecten van Vitakruid magnesium

Je zult niet snel een tekort aan magnesium hebben, dit komt omdat mineralen terug te vinden zijn in vele verschillende soorten voeding. Zo vind je magnesium terug in groenten, noten, zuivel en graanproducten. Goede voorbeelden hiervan zijn pinda’s, melk, spinazie, kip, brood en volkorenpasta. Toch kan het zo zijn dat je om een bepaalde reden niet genoeg magnesium binnenkrijgt. Dan kun je Vitakruid magnesium supplementen gebruiken ter aanvulling van de dagelijkse voeding. Zorg er daarbij ook voor dat je goed gevarieerd eet.

Magnesium heeft veel voordelen. Zoals eerder benoemd zijn mineralen goed voor de botten en spieren. Voor jonge kinderen die nog moeten groeien zijn magnesium dus heel belangrijk. Ook helpt magnesium bij de verwerking van prikkels in de zenuwen en spieren. Daarnaast zorgt magnesium er ook voor dat je cellen beter om kunnen gaan met de productie van energie. De impact die magnesium heeft op bepaalde enzymen is erg positief.

Je kunt zien dat magnesium een positieve invloed heeft op ons lichaam, het is zelfs heel belangrijk. Vitakruid magnesium supplementen zijn dan ook zeker aan te raden wanneer je ter ondersteuning van de dagelijkse voeding je magnesium op pijl wilt houden. Bekijk voor gebruik van de supplementen altijd eerst op de verpakking.

 • Vitakruid Magnesium tauraat met P-5-P 90vc

  Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid

  20,62 Normale prijs: 25,90

  Vitakruid Magnesium tauraat met P-5-P 90vc

  20,62 Normale prijs: 25,90
 • Magnesium malaat met P-5-P Vitakruid 120g

  Magnesium malaat is een zeer goed opneembare vorm van magnesium die de voordelen van dit mineraal, samen met de voordelen van appelzuur combineert.

  17,58 Normale prijs: 24,90

  Magnesium malaat met P-5-P Vitakruid 120g

  17,58 Normale prijs: 24,90

Menu