Vitakruid Mineralen

Mineralen zijn erg belangrijk voor een mens zijn gezondheid. Mineralen kun je terugvinden in de dagelijkse voeding. Ze komen daar door middel van de natuur. Denk hierbij aan dieren en planten die de mineralen opnemen of opeten, die planten en dieren komen dan weer in onze dagelijkse voeding. de meest voorkomende mineralen die we nodig hebben zijn magnesium, natrium, chloor, kalium en calcium. Ons lichaam kan deze mineralen makkelijk opnemen. Hierbij is het soort voeding belangrijk om de mineralen op te lossen in onze darmen.

Meer informatie over Vitakruid Mineralen

Een gevarieerde voeding heeft een goede werking op de opname van mineralen. Dit komt omdat je verschillende voedingstoffen binnenkrijgt die het proces kunnen versnellen of het laten afremmen. Sommige mineralen zijn afhankelijk van vitamines in jouw lichaam. Bij bijvoorbeeld calcium kan calcium ijzer en vitamine B en C nodig hebben voor de gewenste werking. In sommige gevallen kan een tekort aan mineralen een oorzaak worden voor een medisch probleem. Het kan bijvoorbeeld belangrijk zijn voor jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen in de menstruatie om voldoende mineralen binnen te krijgen. De mineralen kun je dus halen uit de dagelijkse voeding of door middel van supplementen naast de voeding. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Bio Mineralen Complex Kopen

Om uw gezondheid goed te houden zijn mineralen belangrijk bij de dagelijkse voeding. Denk hierbij aan de mineralen zink, magnesium en nog veel meer. Als je de behoefte hebt om naast de dagelijkse voeding een extra aan mineralen binnen te krijgen dan kan het mineralen complex een goede keuze voor jouw zijn. in het mineralen complex zitten naast magnesium en zink ook chroom, kalium, chloride, boron, betaïne, jodium, silicium, mangaan en selenium. De stimulatie van de opneembaarheid wordt verzorgd door het toevoegen van chloride en betaïne.

Bij vragen over het gebruik van mineralen kunt u altijd contact met ons nemen.

 • Vitakruid Magnesium tauraat met P-5-P 90vc

  Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid

  20,62 Normale prijs: 25,90

  Vitakruid Magnesium tauraat met P-5-P 90vc

  20,62 Normale prijs: 25,90
 • Magnesium malaat met P-5-P Vitakruid 120g

  Magnesium malaat is een zeer goed opneembare vorm van magnesium die de voordelen van dit mineraal, samen met de voordelen van appelzuur combineert.

  17,58 Normale prijs: 24,90

  Magnesium malaat met P-5-P Vitakruid 120g

  17,58 Normale prijs: 24,90
 • Zink methionine koper Vitakruid 90cap

  Vitakruid Zink Methionine & Koper

  13,99 Normale prijs: 16,90

  Zink methionine koper Vitakruid 90cap

  13,99 Normale prijs: 16,90
 • Mineralen Complex Vitakruid 90vc

  Bio Mineralen Complex Vitakruid is een complexformule met mineralen.

  20,71 Normale prijs: 26,90

  Mineralen Complex Vitakruid 90vc

  20,71 Normale prijs: 26,90

Menu