Vitakruid Neurotransmitters

Vitakruid Neurotransmitters

Met behulp van Vitakruid neurotransmitters kun je de serotonine en dopamine verhogen. Dit zorgt ervoor dat je ’s ochtends met veel meer energie opstaat en de dag fris kunt beginnen. Vaak kun je een verminderde gemoedstoestand afleiden uit een tekort van dopamine en serotonine in de hersenen. Het is ook niet zo raar dat dopamine en serotonine gelukshormonen genoemd worden en dus heel nauw hangen met de stemming van een persoon. Om te zorgen dat je genoeg serotonine en dopamine in je lichaam hebt, is het belangrijk om gevarieerd te eten. Voedingsrijke maaltijden met veel vitamines zijn een goede oplossing voor een tekort aan serotonine en dopamine. Wanneer je merkt dat je een tekort hebt aan serotonine en dopamine is het een goede keuze om ter ondersteuning van een goede gevarieerde voeding gebruik te maken van Vitakruid Neurotransmitters. Via voedingssupplementen kun je op een eenvoudige manier het tekort aanvullen. Lees voor het gebruik altijd even de verpakking.

Neurotransmitters in het kort uitgelegd

In de hersenen bevinden zich miljarden zenuwcellen, deze zenuwcellen worden ook wel neuronen genoemd. Via neurotransmitters kunnen deze cellen met elkaar communiceren. Zo worden er elektrische stroompjes opgewekt bij prikkelingen van een zenuwcel, deze gaan uiteindelijk weer door de cel heen onderweg naar het uiteinde van de cel. De neurotransmitters zijn simpel gezegd de hersenboodschappers.

Meer over Vitakruid

Vitakruid is een producent van vele verschillende soorten voedingssupplementen van een hele goede kwaliteit. Zuiverheid, de dosering van de supplementen en het gebruiksgemak zijn speerpunten die hoog in het vaandel staan bij Vitakruid. Dit met het doel om de algemene gezondheid van de bevolking te behouden en zelfs te bevorderen. Vitakruid blijft hun producten constant verbeteren en zorgt op deze manier dat er een geweldige kwaliteit geleverd kan worden. Dit doen zij mede doordat ze hun expertise met verschillende artsen en andere professionals delen.

 • Gaba Plus Sublinguaal Vitakruid 90st

  Gaba Plus Vitakruid bevordert een natuurlijke en gezonde nachtrust en is gunstig voor een goede geestelijke balans.

  19,45 Normale prijs: 24,90

  Gaba Plus Sublinguaal Vitakruid 90st

  19,45 Normale prijs: 24,90
 • Vitakruid Saffraan 28mg (Affron) & L-Theanine 30vc

  Vitakruid Saffraan & suntheanine

  18,95 Normale prijs: 24,90

  Vitakruid Saffraan 28mg (Affron) & L-Theanine 30vc

  18,95 Normale prijs: 24,90
 • 5-HTP 100mg Vitakruid 60vcap

  Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract .

  19,98 Normale prijs: 24,90

  5-HTP 100mg Vitakruid 60vcap

  19,98 Normale prijs: 24,90

Menu