Vitakruid Vetzuren

Vitakruid Vetzuren

Ter aanvulling van de dagelijkse voeding kunnen Vitakruid vetzuren een perfecte aanvulling zijn. Door veel mensen wordt gedacht dat vet slecht is, zelfs sporters die veel bezig zijn met hun lichaam raken hier nog wel eens van in de war. Toch is het zo dat niet alle vetten slecht voor ons zijn. Natuurlijk betekent dit ook dat er vetten zijn die minder goed voor onze gezondheid zijn. Vitakruid vetzuren beschikken over de juiste vetten en kunnen daardoor een bijdrage leveren aan een gezondere levensstijl. Lees voor gebruik altijd even de verpakking.

De voordelen van Vitakruid vetzuren

Wanneer je een gezonde leefstijl wilt, helpt het niet om helemaal geen vet meer te eten. Het is namelijk zo dat vetzuren ook energie leveren en bijdragen aan de aanmaak van verschillende vitamines. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, D, E en K.

Er zijn verschillende varianten vetzuren. Zo heb je verzadigde vetten die niet zo goed zijn voor je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan koek, snacks, sauzen en zuivelproducten. Vetten die wel goed voor je lichaam zijn noemen we onverzadigde vetten. Denk bijvoorbeeld aan pinda’s, zonnebloemolie, vette vis en olijven. Helaas zijn onverzadigde vetten geen stof die je lichaam van nature aanmaakt. Je zult dit dus moeten innemen via voeding. Ook heb je vetten die geproduceerd worden in fabrieken. Deze vetten vind je in de meeste gevallen terug in ongezond eten.

Voor de meeste mensen is het moeilijk om de aanbevolen hoeveelheid onverzadigde vetten binnen te krijgen. Kom jij niet aan de benodigde dagelijkse hoeveelheid onverzadigde vetten? Dan zijn Vitakruid vetzuren een goede aanvulling om de goede hoeveelheid vetten op pijl te houden. Let hierbij wel op dat je altijd gevarieerd blijft eten en dat je de supplementen inneemt enkel ter aanvulling van de dagelijkse voeding.

 • Visolie Forte Vitakruid 90 softgels

  Onze voeding laat een tekort zien aan omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn de voorlopers van de zogenaamde prostaglandines PGE1 en PGE3.

  19,27 Normale prijs: 26,90

  Visolie Forte Vitakruid 90 softgels

  19,27 Normale prijs: 26,90
 • Vegan Omega-3 Algenolie Vitakruid 50ml

  Vegan omega-3 algenolie Vitakruid bevat AlphaMega3 Alg.

  22,98 Normale prijs: 29,90

  Vegan Omega-3 Algenolie Vitakruid 50ml

  22,98 Normale prijs: 29,90
 • Vitakruid Q10 Ubiquinol 50mg & Omega-3 325mg 60ca

  Vitakruid Q10 ubiquinol 50mg & omega 3

  41,45 Normale prijs: 49,90

  Vitakruid Q10 Ubiquinol 50mg & Omega-3 325mg 60ca

  41,45 Normale prijs: 49,90

Menu