Vitakruid Vezels en enzymen

Vitakruid Vezels en Enzymen

Spijsverteringsenzymen zorgen ervoor dat ons dagelijks voedsel in ons lichaam bewerkt wordt waardoor we de voedingsstoffen kunnen gebruiken. Het lichaam produceert zelf de enzymen. De vezels en enzymen kunnen een goede ondersteuning zijn bij het spijsverteringsproces. Wanneer de spijsvertering goed ondersteunt wordt door vezels en enzymen kan dat een positieve werking hebben op jouw gezondheid. Enzymen hun taak is om de eiwitten, koolhydraten en vetten te verdelen zodat de kleine stukjes opgenomen kunnen worden in de darmen.

Betaïne HCL kopen

Betaïne HCL kan een ondersteunende functie bieden. Betaïne HCL wordt geproduceerd in de maag, alleen geldt hierbij hoe ouder je wordt hoe minder Betaïne HCL je produceert. Daarnaast kan stress ook invloed hebben op de productie van Betaïne in je lichaam.

DPP-IV voedingssupplement kopen

Bij Vitakruid produceren zij het BioCore DPP-IV enzym als voedingssupplement. Dit supplement kan zorgen voor DPP-IV activiteiten. Daarnaast is dit product 100 % natuurlijk geproduceerd volgens Vitakruid. Dit voedingssupplement van Vitakruid bestaat uit een mix van protease-enzymen die tegen de omgeving van de maag bestemt is. Wanneer de huisarts heeft aanbevolen of advies heeft gegeven om meer DDP-IV binnen te krijgen kunnen deze voedingssupplementen voor jouw van toepassing zijn. lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Psyllium en Glucomannan supplementen kopen

Psyllium en glucomannan kunnen een positieve werking hebben in de darmen. Het zijn voedingsstoffen met een grote inhoud aan vezels. Psyllium zorgt ervoor dat de ontlasting zachter wordt gemaakt, dit doet de voedingstof door meer water op te nemen in de ontlasting. Dit kan een positief effect hebben op de stoelgang. Glucomannan kan ervoor zorgen dat het cholesterolgehalte in het bloed niet uit elkaar valt. Glucomannan kan ook ondersteuning bieden bij een energiebeperkt dieet. Lees altijd voor het gebruik van de supplementen de bijsluiter. Bij vragen over de supplementen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu