Vitals magnesium

Vitals Magnesium kopen

Vitals magnesium supplementen kunnen een goede toegevoegde waarde zijn voor jouw algehele gezondheid. Ons lichaam heeft veel aan dit soort mineraal. Magnesium is goed voor vele verschillende positieve gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de vorming van sterke spieren en botten. Heb jij een tekort aan magnesium? Dan zijn Vitals magnesium supplementen ter ondersteuning van een gevarieerd dieet een verstandige keuze!

De voordelen van Vitals magnesium

Ons lichaam bestaat uit zo’n 21 tot 28 gram magnesium. Hiervan bevindt ongeveer 20 procent zich in de spieren en nog eens 20 procent in de lever en andere zachte weefsels. Een kleine 1 procent van het magnesium gaat rond in ons bloed. Het grootste gedeelte (ongeveer 60 procent) bevindt zich in de botten en tanden. Je zult dus wel begrijpen dat magnesium een essentieel onderdeel is voor sterke botten en daarnaast ook voor gezonde tanden in onze mond.

Gelukkig zul je doordat magnesium terug te vinden is in vele verschillende soorten voeding niet snel een tekort hebben. Je kunt magnesium terugvinden in verschillende soorten graanproducten, noten, groenten en zuivel. Voorbeelden hiervan zijn: melk, spinazie, kip, pinda’s, brood en volkorenpasta. Om een bepaalde reden kan het toch zo zijn dat je niet genoeg magnesium binnenkrijgt. Wanneer dit zo is kunnen Vitals magnesium supplementen een goede aanvulling zijn op een gevarieerde dagelijkse voeding.

Magnesium heeft meerdere voordelen, zo kan een tekort aan magnesium vermoeidheid veroorzaken. Magnesium kan er in zo’n geval dus voor zorgen dat je energieniveau ondersteunt word. Ook is magnesium belangrijk voor hersen- en zenuwfuncties. Zo wordt het concentratievermogen, de gemoedstoestand en het geheugen ondersteunt. Je kunt zien dat magnesium heel belangrijk is voor ons lichaam. Vitals magnesium supplementen zijn ter ondersteuning van de dagelijkse voeding een goede keuze om jouw magnesium op pijl te houden. Bekijk voor het gebruik van de supplementen altijd eerst even de verpakking. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde supplementen of dosering binnen krijgt die niet voor jou van toepassing is.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu