Vitals probiotica

Vitals Probiotica kopen

Vitals probiotica supplementen maken gebruik van levende bacteriën. Dit roept nog wel eens vragen op bij mensen. Eigenlijk is het heel simpel, de supplementen maken gebruik van bacteriën om verschillende processen in ons lichaam te ondersteunen. Vitals probiotica supplementen kunnen een zeer goede aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet. Nú probiotica kopen!

De voordelen van Vitals probiotica supplementen

Er wordt nog wel eens getwijfeld of probiotica wel echt positief is voor je gezondheid. Toch is er wel degelijk gebleken dat probiotica supplementen bijdragen aan een betere gezondheid. Probiotica supplementen bestaan uit verschillende typen melkzuurbacteriën. Hiervan zijn waarschijnlijk lactobacillus en bifidobacterium de bekendste. Benieuwd wat deze bacteriën precies voor jou kunnen betekenen? Wij leggen het uit aan de hand van lactobacillus.

Lactobacillus ondersteunen onze darmflora. Daarnaast zijn deze bacteriën in staat om suikers om te zetten in gezondere melkzuren. Normaal gesproken komen lactobacillus uit zichzelf al in de darmen voor, toch kan het zo zijn dat er om verschillende redenen niet genoeg bacteriën in de darmen zijn. Wellicht heb je een antibiotica kuur gehad en zijn hierdoor ook de bacteriën in de darmflora verminderd. Vitals probiotica supplementen kunnen dan ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet goed helpen om het benodigde aantal bacteriën op pijl te houden.

Melkzuurbacteriën hebben vaak een ondersteunende werking voor de darmen. Daarnaast hebben Vitals probiotica supplementen nog meer positieve effecten op de gezondheid en op je lichaam. Zo nemen maag- en darmklachten af en zul je merken dat je weerstand verbeterd. Heb jij last van allergieën? Bij diverse allergieën kunnen probiotica supplementen goed ondersteunen. Let op! Het is erg belangrijk om te weten dat je nooit te veel in mag nemen. Wanneer je gebruik wilt maken van Vitals probiotica supplementen is het verstandig om voor het gebruik altijd eerst even de verpakking te bekijken. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde supplementen of dosering binnen krijgt.

 • Microbiol Trio Basis Vitals 60ca

  Dit product combineert de bekende stammen Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® én Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

  27,25 Normale prijs: 34,95

  Microbiol Trio Basis Vitals 60ca

  27,25 Normale prijs: 34,95
 • Microbiol Platinum Vitals 30cap

  Microbiol Platinum bevat per capsule minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën.

  26,88 Normale prijs: 34,95

  Microbiol Platinum Vitals 30cap

  26,88 Normale prijs: 34,95
 • Microbiol Trio Platinum Vitals 60ca

  Microbiol trio platinum Vitals

  61,55 Normale prijs: 79,95

  Microbiol Trio Platinum Vitals 60ca

  61,55 Normale prijs: 79,95

Menu