Beschrijving
Mix voor cakebeslag
TARWEBLOEM* (gluten), rietsuiker*, bakpoeder (rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zuurteregelaar: monokaliumtartraat, maiszetmeel*), zeezout, vanillepoeder*.
*van biologische teelt. (DE-ÖKO-007)
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1558 kJ / 367 kcal |
Vet | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 84,2 gram |
waarvan suikers | 41,3 gram |
Vezels | 1,5 gram |
Eiwitten | 5 gram |
Zout | 1 gram |
Gebruik
Toevoegen: 200 gram boter, 4 eieren.
1. Verwarm de over voor op 175 °C.
2. Vet het bakblik in met boter en bestuif de binnenkant met bloem.
3. Klop de boter met een mixer zacht en romig.
4. Voeg de cake mix en de eieren in een keer toe.
5. Mix het geheel op laagste stand tot een glad geheel.
6. Klop het beslag daarna op de hoogste stand in ca. 3 minuten tot luchtig beslag.
7. Doe het beslag in de cake vorm.
8. Bak de cake in ca. 60-70 minuten goudbruin.
9. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen alvorens aan te snijden.
Fabrikant:
De Rit Organics
Postbus 12795
1100 AT Amsterdam