Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Chamomilla recutita Bonusan Zoom

Chamomilla recutita Bonusan 60cap

Wees de eerste om dit product te waarderen

Wanneer u vaak momenten van stress ervaart, is het belangrijk om regelmatig goed te ontspannen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,00 € 21,20
Product Omschrijving

    Productdetails

    Chamomilla recutita Bonusan

    Bevat per vegetarische capsule. Chamomilla recutita extract helpt geestelijk en lichamelijk te ontspannen en bevordert de nachtrust. Chamomilla bevordert het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen. Zowel lipofiele bestanddelen in Chamomilla extract (waaronder alfabisabolol, azuleen en chamazuleen) als de hydrofiele bestanddelen (flavonoïden, met name apigenine en luteoline) activeren het immuunsysteem.

    Bestanddelen in kamillebloesem remmen de enzymen 5- lipoxygenase en cyclo-oxygenase. Hierdoor wordt de productie van gezondheidsbevorderende eicosanoïden bevordert. Chamomilla extract ondersteunt, vooral in stresssituaties, de spijsvertering, bevordert de eetlust, is goed voor de maagfunctie en ondersteunt een normale darmfunctie.

    De werkzame bestanddelen in kamillebloesem zijn goed onderzocht en in kaart gebracht. Hierbij is gebleken dat het hele bloemextract (inclusief de oliefractie) een grotere werkzaamheid heeft dan de geïsoleerde bestanddelen (synergie).

    Chamomilla recutita (= Matricaria chamomilla) flores extract 5,5:1, gestandaardiseerd op 2,5-5,5% apigenine en 0,4-0,8% etherische olie 300mg

    Hulpstoffen

    microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.

    Gegarandeerd vrij van

    GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

    Toelichting op de samenstelling
    Gezaghebbende monografieën (zoals die van de WHO en de Kommission E) schrijven voor dat extracten van kamillebloesem (Chamomilla) gestandaardiseerd worden op minimaal 1% apigenine en minimaal 0,4% etherische olie. Bonusan Chamomilla recutita extract is gestandaardiseerd op maar liefst 2,5-5,5% apigenine en 0,4-0,8% etherische olie. Het hoge apigeninegehalte is indicatief voor de hoge zuiverheid van het gebruikte plantenmateriaal: pure kamillebloesem en niets anders.

    Chamomilla recutita extract Bonusan beschrijving:

    Wanneer uw cliënt vaak momenten van stress ervaart, is het belangrijk om regelmatig goed te ontspannen. Chamomilla recutita extract helpt hier een handje bij – zowel lichamelijk als geestelijk.

    Bovendien heeft het een weldadige invloed op de nachtrust, wat zeker in drukke tijden geen overbodig luxe is. Tot slot heeft deze veelzijdige plant een gezonde werking op de spijsvertering en de luchtwegen.Uiteraard zorgt Bonusan ervoor dat dit zuivere natuurproduct zo puur mogelijk is, voor een optimaal resultaat, brede werking en een zo lang mogelijke werkingsduur. Zo voelt uw cliënt zich snel weer uitgerust.

    Bevordert de nachtrust op een natuurlijke manier
    Helpt geestelijk en lichamelijk te ontspannen
    Zuiver kamille-extract

    Chamomilla recutita extract Bonusan, voor ontspanning en nachtrust

    Chamomilla recutita extract gebruik Bonusan: 

    Dagelijks 1 tot 3 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
    Voor een gezonde nachtrust: 1 tot 3 capsules innemen een uur voor het naar bed gaan. Bij voorkeur de inname over de maaltijden verspreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

    Waarschuwing
    Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

    Fabrikant:
    Bonusan BV
    Postbus 7212
    3280 AA Numansdorp 
     

    Dit product is een voedingssupplement.
    Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
    Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
    Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Chamomilla recutita Bonusan niet overschrijden.

     

    Chamomilla recutita Bonusan 60cap

    Chamomilla recutita Bonusan 60cap. Wanneer u vaak momenten van stress ervaart, is het belangrijk om regelmatig goed te ontspannen.

    • Prijs: € 21,20 - In voorraad
Product beoordelingen

    Schrijf je eigen recensie

    U recenseert: Chamomilla recutita Bonusan 60cap

CMS tab