Circula doorbloedingsolie Aromed 30ml

10,25

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Circula doorbloeding olie is een verzorgingsproduct dat je helpt om de bloedsomloop te verbeteren.

Artikelnummer: 540491 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

10,25

  Gratis retourneren

Beschrijving

Per minuut pompt het hart ongeveer zes liter bloed door je aderen. Het bloed stroomt door een stelsel van steeds nauwer wordende bloedvaten die op hun beurt weer vele vertakkingen hebben. Dit zorgt ervoor dat je huid, organen en weefsels optimaal van zuurstof en voedingsstoffen voorzien kunnen worden en dat afvalstoffen uit de cellen afgevoerd kunnen worden. Als de doorbloeding niet optimaal is, dan merk je dat vaak als eerste aan je ledematen. Er kunnen dan klachten optreden als winterhanden, koude voeten, en rusteloze benen. Maar ook opgezette benen en armen, omdat je lichaam vocht blijft vasthouden. Circula doorbloeding olie is een verzorgingsproduct dat je helpt om de bloedsomloop te verbeteren.
Minder elastisch, minder kracht
Het is niet zo vreemd, dat een slechte doorbloeding het eerst voelbaar is in de ledematen. In de armen en vooral in de benen bevindt het bloed zich op grotere afstand van het hart. De aderen moeten bij het terugpompen dus meer kracht ontwikkelen. Als door zwangerschap, overgewicht of ouderdom de bloedvaten minder elastisch worden, kan het bloed onvoldoende terug naar het hart gestuwd worden. Daardoor kunnen allerlei vervelende klachten aan de armen en benen ontstaan.
Stimuleert de bloedsomloop
Circula doorbloeding olie is vervaardigd van arnica, wintergreen, eucalyptus, kamfer, lavendel, pepermunt en wilde marjolein. Deze etherisch oliën dringen diep door in de onderliggende weefsels en stimuleren daar de bloedsomloop en versnellen de afvoer van giftige afvalstoffen. Ook zorgt Circula doorbloeding olie voor een betere doorstroming van het lymfesysteem. Dit resulteert in een goede vochtbalans, zodat opgezwollen ledematen weer zullen slinken.
Gebruik:
1 tot 2 maal per dag Circula doorbloeding olie licht op de huid in masseren. Beslist geen druk uitoefenen. Kan ook preventief gebruikt worden. 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu