Creme Symvita Vogel 30gr

9,99

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

A. Vogel Creme Symvita is een niet vette, 100% natuurlijke creme met een samentrekkende en versterkende invloed op de huid.

Artikelnummer: 113101 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

9,99

  Gratis retourneren

Beschrijving

Creme Symvita Vogel:

Wie droomt er niet van een zuivere huid waarin rimpels minder kans krijgen? De A. Vogel Creme Symvita is een niet vette, 100% natuurlijke creme met een samentrekkende en versterkende invloed op de huid. De creme zorgt er mede voor dat rimpels minder zichtbaar worden.
Hoe werkt het?
Werking

De planten in deze anti-rimpel crème zijn in West-Europa goed bekend om hun positieve invloeden. Alfred Vogel lette bij de samenstelling van deze voedende crème vooral op de eisen die de ouder wordende huid stelt. Symphytum officinale of smeerwortel wordt gebruikt omdat deze plant de huid samentrekt. Daardoor worden rimpels minder diep en opvallend. Bovendien ondersteunen de ingrediënten een betere circulatie en een optimale voeding van de huid. En door de uiteindelijke vorming van collageen wordt de huid steviger en krijgen rimpels minder kans. De toevoeging van Viola tricolor heeft daarnaast een zuiverende werking.
Creme Symvita geeft samentrekkende, versterkende invloed en heeft een anti-rimpeleffect. Deze niet vettende creme Bevordert een zuivere huid en verbetert de conditie van de rijpere huid.

Creme Symvita Vogel gebruikadvies
Dagelijks gebruik, meerdere malen per dag dun op te brengen.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu