Depyrrol-kind 60vcaps

25,50

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace. Let op: Door de grote vraag wegens het coronavirus is de levering met ongeveer 2 dagen is vertraagd

Depyrrol-kind bevat een specifieke combinatie van vitamines en mineralen. Het voorziet het lichaam van, de in de samenstelling aanwezige, extra mineralen en vitamines.

Artikelnummer: 710093 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

25,50

  Gratis retourneren

Beschrijving

Depyrrol-kind:

Samenstelling: per vegicap Depyrrol-kind :
Pyridoxaal-5-fosfaat 20 milligram,
Pyridoxine HCl 12,2 milligram,
Zinkgluconaat (15 mg elementair zink) 105,3 milligram,
Mangaan gluconaat (5 mg elemintair mangaan) 41,7 milligram,
Magnesiumgluconaat (10 mg elementair magnesium) 178,6 milligram.

Hulpstoffen Depyrrol-kind :
Calciumstearaat, maltodextrine.

Toepassing Depyrrol-kind
Bij specifieke tekorten van vitamines en mineralen in de voeding. Van nature zijn er in het lichaam vitamines en mineralen aanwezig die verantwoordelijk zijn voor diverse belangrijke processen. Voor een optimaal functioneren van het lichaam is het van belang dat deze noodzakelijke vitamines en mineralen via de voeding in voldoende mate worden aangeboden. Depyrrol-kind bevat een specifieke combinatie van vitamines en mineralen. Het voorziet het lichaam van, de in de samenstelling aanwezige, extra mineralen en vitamines.

Dosering en gebruik Depyrrol-kind
Indien niet anders voorgeschreven, voor kinderen van 1 tot 12 jaar, om de dag één capsule bij het ontbijt innemen. Depyrrol-kind kan ingenomen worden met een glas water, vruchtensap of thee. De capsule mag geopend worden wanneer een lagere dosis gewenst is. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Wanneer Depyrrol-kind minder goed wordt verdragen wordt geadviseerd om gedurende de eerste drie weken de dosis te verlagen, door de capsule te openen of door de termijn tussen de verschillende doses te vergroten. Extreem gevoelige gebruikers wordt geadviseerd te starten met zinkgluconaat 30 mg (o.a. van Lamberts), tijdens de warme maaltijd. Na 14 dagen wordt daaraan mangaan (AAC) 5 mg (o.a. van Lamberts) toegevoegd. Na opnieuw 14 dagen kan vitamine B6 50 mg (o.a. van Lamberts) in de morgen worden ingenomen. De dosis B6 wordt vervolgens geleidelijk verhoogd totdat na enige tijd Depyrrol-kind wel verdragen wordt.

Gebruiksperiode Depyrrol-kind
U kunt Depyrrol-kind gebruiken zolang het nodig is.

Bewaarinstructies Depyrrol-kind
Depyrrol-kind is houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum, zoals deze staat vermeld op de verpakking en het etiket achter de aanduiding “niet te gebruiken na”.

Bewaar Depyrrol-kind altijd buiten het bereik van kinderen!

houdbaarheid Depyrrol-kind

Depyrrol-kind is houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum, zoals deze staat vermeld op de verpakking en het etiket achter de aanduiding “niet te gebruiken na”.

Bewaar Depyrrol-kind altijd buiten het bereik van kinderen!

gebruiksinformatie Depyrrol-kind
Voorziet het lichaam van de specifiek noodzakelijke extra mineralen en vitamines

Informatie voor de gebruiker
In deze gebruiksaanwijzing leest u hoe u Depyrrol-kind het beste kunt gebruiken. Het is van belang dat u deze informatie zorgvuldig doorleest voordat u Depyrrol-kind gebruikt. Ook als u Depyrrol-kind al eerder heeft gebruikt, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing door te lezen; er kan nieuwe informatie in deze gebruiksaanwijzing staan.

Gebruiksadvies Depyrrol-kind:
1 vegicap om de andere dag.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Depyrrol-kind 60vcaps-0

Depyrrol-kind 60vcaps