-15%

Orthica Dino Orthiflor 30 kauwtab

15,25 Normale prijs: 17,95 (-15%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

De Dino Orthiflor Kauwtablet is een probioticum voor kinderen vanaf 3 jaar.

Vergelijk
Artikelnummer: 909559 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

15,25 Normale prijs: 17,95 (-15%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthica Dino Orthiflor Kauwtablet

Orthica Dino Orthiflor: Probiotica voor kinderen met zwarte bessensmaak en 6 verschillende bacteriestammen

Ben je op zoek naar een handig en gemakkelijk probioticum voor kinderen? Dino Orthiflor Kauwtablet is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het handige kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong (xylitol). Een tablet bevat 6 verschillende bacteriestammen, ofwel probiotica. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën, je vindt ze ook in gefermenteerde voedingsmiddelen kaas, melk of yoghurt. Ter ondersteuning van de weerstand bevat elk kauwtablet ook 5 microgram vitamine D.

Probiotica voor kinderen

Orthica Dino Orthiflor Kauwtablet is een probioticum voor kinderen vanaf 3 jaar. Orthica kiest voor een smakelijke kauwtablet met zwarte bessensmaak, natuurlijk gezoet met xylitol. Een kauwtablet bevat 6 verschillende bacteriestammen.

  • Bevat vitamine D ter ondersteuning van de weerstand
  • Is gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis (water is niet nodig)
  • Goed te combineren met alle andere Orthica Dino’s
  • Orthica is al meer dan 30 jaar specialist in probiotica

Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtablet

Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtablet is een probiotica die speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. De kauwtabletten hebben de smaak van zwarte bessen en zijn gezoet met natuurlijke zoetstof, waardoor kinderen de kauwtabletjes graag innemen. In de kauwtabletten zijn zes verschillende bacteriestammen te vinden. Deze bacteriestammen komen ook in gefermenteerde voeding voor, zoals in yoghurt, melk en kaas. Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtablet kunnen zonder water worden ingenomen en zijn veilig te combineren met andere producten van Orthica Dino. Aan elke kauwtablet is vitamine D (5 microgram) toegevoegd om de weerstand te ondersteunen.

Dosering van Orthica Orthiflor Dino

Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtablet is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag. Tenzij anders geadviseerd door een specialist is de maximale dagelijkse dosering 2 kauwtabletten per dag. Het is niet toegestaan om de maximale dagelijkse dosering te overschrijden. Overschrijding van de aanbevolen maximale dosering kan een laxerend effect geven. Een kauwtablet kan direct, zonder water, gekauwd en doorgeslikt worden. Bewaar overige tabletten in een gesloten verpakking, op een droge plaats, op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.

Informatie over allergenen

In de Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtabletten zijn zes verschillende bacteriestammen in nagenoeg gelijke verhoudingen verwerkt, namelijk Bifidobacterium Animalis, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Paracasei en Lactobacillus Salivarius. Daarnaast is ieder tabletje verrijkt met vitamine D3. De Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtabletten bevatten antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), bacteriecultuur, zwarte bessenaroma en zoetstof (xylitol). In geval van overgevoeligheid voor één van de aanwezige stoffen kan een allergische reactie optreden. Bij allergische klachten luidt het advies om altijd een huisarts te raadplegen.

Tips bij het gebruik

Orthica Orthiflor Dino 30 kauwtabletten worden het best ingenomen op een nuchtere maag. Het advies luidt om het kauwtabletje in de morgen te nemen, een half uur voor het ontbijt. Indien gewenst is het ook mogelijk om de kauwtablet voor het slapengaan te geven. Bij het innemen van de kauwtabletten is het niet nodig om water te drinken. Door de bewust gekozen smaak en de toevoeging van natuurlijke zoetstoffen zal het kind het tabletje met plezier opeten.

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Eén kauwtablet bevat

Bacteriepreparaat met
in ongeveer gelijke verhoudingen: 4,0 x 109 kve*
– Bifidobacterium animalis
– Bifidobacterium bifidum
– Lactobacillus acidophilus¹
– Lactobacillus acidophilus²
– Lactobacillus paracasei
– Lactobacillus salivarius
vitamine D3 (cholecalciferol) (200ie) 5 mcg
*kve = kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)
¹,² van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Ingrediënten Orthica Dino Orthiflor

zoetstof (xylitol), bacteriecultuur, antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), zwarte bessenaroma, vitamine.

Orthica breidt de Dino’s uit met 2 verschillende probiotica, met een mix van 6 bacteriestammen voor het behoud van een goede darmwerking bij baby en kind. Nieuw is de Dino Orthiflor Kauwtablet voor kinderen vanaf 3 jaar. De Dino Orthiflor Kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en bevat de door de Gezondheidsraad aanbevolen 10 mg vitamine D om de weerstand te ondersteunen. Orthiflor Junior is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en kan aansluitend op Orthiflor Start (bij gebruik vanaf geboorte) worden ingezet bij kinderen vanaf 1 jaar. Het probioticum bevat Pro-motor, dat bacteriën beter bestand maakt tegen het zure milieu in de maag. Dit probioticum heet vanaf week 19 Dino Orthiflor Poeder. Beide Dino Orthiflor kunnen goed met de andere Orthica Dino’s worden gecombineerd. Ideaal voor een  compleet advies voor baby of kind!

Gebruik Orthica Dino Orthiflor

De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Bevat zoetstof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Fabrikant

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Dino Orthiflor Orthica niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 14,53 Normale prijs: 14,95
  • 30,71 Normale prijs: 40,95
  • 19,95 Normale prijs: 23,95
  • 23,75 Normale prijs: 27,95

Menu