-6%

Drosera Complex Bonusan 30ml

12,15 Normale prijs: 12,99 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Drosera Complex Bonusan: Voor de luchtwegen heeft Bonusan speciaal Drosera complex ontwikkeld. Het werkt mild en natuurlijk.

Artikelnummer: 102045 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

12,15 Normale prijs: 12,99 (-6%)

Beschrijving

Drosera complex Bonusan

Druppels, per 100 ml
Drosera rotundifolia herba (2:1) 62,5 ml
Salvia officinalis folia (2:1) 12,5 ml
Thymus vulgaris herba (2:1) 12,5 ml
Pimpinella anisum fructus (1:10) 12,5 ml
alcoholgehalte 61% (v/v)
 Drosera complex Bonusan beschrijving:
Voor de luchtwegen heeft Bonusan speciaal Drosera complex ontwikkeld. Het werkt mild en natuurlijk, is zeer geschikt voor kinderen door de verzachtende invloed op de keel en zorgt voor een opgelucht ademhalen. Vooral door de hoeveelheid etherische oliën is dit complex zeer ontspannend voor de luchtwegen.
Drosera rotundifolia (ronde zonnedauw) is een insectenetende plant met, naast het enzym pepsinase in de weefsels en proteïnase in het kliervocht, vooral etherische oliën en looistoffen als inhoudsstoffen. Het biedt steun aan de ademhaling, ontspant het maagdarmkanaal en ondersteunt het immuunsysteem.
Salvia officinalis (salie) bevat in hoge mate etherische oliën en looistoffen. Looistoffen hebben een verdichtende (adstringerende) invloed op de slijmvliezen van mond en keelholte. De etherische oliën met onder andere thujon, bieden net als drosera steun aan de ademhaling. Ook salvia heeft een gunstige invloed op het maagdarmkanaal en het immuunsysteem.
Thymus vulgaris (tijm) is verzachtend voor de luchtwegen en wordt daarom veel verwerkt in hoestpastilles en siropen. De belangrijkste inhoudsstoffen zijn de etherische oliën, onder andere thymol en carvacrol. De belangrijkste eigenschappen van deze stoffen zijn algemeen antibacterieel en weerstandsverhogend. Thymus vulgaris is verlichtend en helpt om vrijer te ademen.
Pimpinella anisum (anijs) bevat etherische oliën die voornamelijk bestaan uit transanethol, verantwoordelijk voor de zoete geur en smaak en zeer ontspannend voor de luchtwegen. Het ondersteunt als corrigens (smaakverbetering) deze samenstelling en is weldadig voor de keel.
Drosera complex Bonusan gebruik:
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.
Zeer geschikt voor (jonge) kinderen.
Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.

Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Synergisme
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Chelidonium centaurium complex, Echinacea complex, Glechoma complex, Myroxylon complex.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 8,99

Menu