Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Euphrasia Complex Vogel 20ml Zoom

Euphrasia Complex Vogel 20ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

Euphrasia complex Vogel: Ogentroost. Dat is de letterlijke vertaling van het hoofdingrediënt (de plant Euphrasia officinalis) van A.Vogel Euphrasia.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,99
Product Omschrijving

  Productdetails

  Euphrasia complex Vogel:

  Ogentroost. Dat is de letterlijke vertaling van het hoofdingrediënt (de plant Euphrasia officinalis) van A.Vogel Euphrasia. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit product een weldadige en rustgevende invloed op vermoeide, branderige ogen heeft.

  Onze ogen zijn belangrijke zintuigen.

  De ogen zijn misschien wel de meest waardevolle en belangrijke zintuigen die we hebben. En juist daarom zijn onze ogen zo goed beschermd. De wenkbrauwen, bijvoorbeeld, zorgen ervoor dat vuil en zweet niet in de ogen terecht komen. En de oogleden sluiten zich automatisch wanneer de ogen worden bedreigd. Door het knipperen van de oogleden wordt daarnaast het traanvocht goed over het oppervlak verspreid, waardoor deze vochtig wordt gehouden. Vermoeid of branderig

  Desondanks is er bij veel mensen sprake van vermoeide, branderige ogen. Vooral dragers van contactlenzen kennen deze verschijnselen. Maar ook bij mensen die veel met een beeldscherm werken, die zicht veelvuldig bevinden in ruimtes met airconditioning of die veel op de weg zitten en geconcentreerd moeten blijven, komen ze veel voor.

  Minder gebruik maken van kunstlicht, pauzes nemen bij het werken achter een beeldscherm, de draagtijd van de lenzen verkorten of het raam open zetten in plaats van de airconditioning aanzetten... het kan allemaal helpen. Daarnaast kunt u Euphrasia complex van A.Vogel gebruiken: een zuiver natuurlijk middel, op basis van ogentroost (Euphrasia officinalis), dat weldadig en rustgevend is voor de ogen.

  Euphrasia Complex Vogel 20ml

  Euphrasia Complex Vogel 20ml. Euphrasia complex Vogel: Ogentroost. Dat is de letterlijke vertaling van het hoofdingrediënt (de plant Euphrasia officinalis) van A.Vogel Euphrasia.

  • Prijs: € 6,99 - In voorraad
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Euphrasia Complex Vogel 20ml

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Euphrasia Biocomplex Bonusan 30ml

  Euphrasia Biocomplex Bonusan 30ml

  € 10,50 € 9,90
 • Oculoheel Heel 15fl

  Oculoheel Heel 15fl

  € 13,20
 • Ogentroost New Care 60cap

  Ogentroost New Care 60cap

  € 20,95