Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Evelle 60 tabletten Zoom

Evelle 60 tabletten

Schrijf als eerste een beoordeling

Evelle Pharma Nord: Beauty from within. De huid biedt het lichaam bescherming tegen schadelijke stoffen van de omgeving...

Beschikbaarheid: Uit voorraad 1 stuk beschikbaar

€ 39,95
Product Omschrijving

  Productdetails

  Evelle Pharma Nord:

  Beauty from within. De huid biedt het lichaam bescherming tegen schadelijke stoffen van de omgeving. Daarnaast heeft de huid ook de functie van uitscheidingsorgaan, heeft het een zintuigfunctie, vormt het contact met de omgeving en zorgt het ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft.

  Onze voedingsgewoonten spelen een belangrijke rol bij de conditie van de huid. Het is dan ook belangrijk dat we zowel van buiten als van binnenuit aandacht schenken aan dit orgaan. Een belangrijk deel van onze huidverzorging wordt direct op de huid aangebracht in de vorm van bijvoorbeeld vochtinbrengende crème. Deze aanpak beïnvloedt de buitenste huidlagen. Als je de onderste lagen wilt beïnvloeden moet je dat van binnenuit doen met behulp van extra voedingsstoffen.

  De huid heeft namelijk 3 lagen: Epidermis: de buitenste beschermende laag van de huid. Dermis: de voedende laag. Deze laag bevat al het collageen en elastine, de belangrijkste eiwitverbindingen van elastisch bindweefsel. De dermis bevat de bloedvaten die de bouw- en voedingsstoffen naar de cellen van de epidermis brengt. Hypodermis: de onderhuidse vetlaag, de isolerende en ondersteunende laag. Eén van de belangrijkste opslagplaatsen voor water en vet.

  Voedingsstoffen kunnen veroudering beïnvloeden en met Evelle heeft men een unieke mogelijkheid om het lichaam te voorzien van die actieve ingrediënten die het belangrijkst zijn om kraaienpootjes en rimpels zoveel mogelijk terug te dringen. Samenstelling. Evelle bevat belangrijke vitaminen en mineralen (Vitamine C, E, Biotine, selenium en zink) die nodig zijn voor de productie van collageen en proteïnen en voor de bescherming van de huid tegen zonlicht. Bio-Marine Complex, een diepzeevis-extract met proteïnen en polysacchariden zorgen ervoor dat de structuur van de huid verbetert en de huid zachter, soepeler en gladder wordt. Pycnogenol voorziet de huid van zogenaamde oligomere procyanidinen (OPC) die het collageen in de huid stabiliseren.

  Silicium is noodzakelijk voor de productie van zowel collageen als elastine, die huid, haar en nagels versterken en voorzien van elasticiteit. Tenslotte bevat Evelle plantenextracten met lycopeen en antocyanidinen die de rol hebben van natuurlijke antioxidanten/bescherming van de huid.

  Wat doet Evelle?

  Evelle gaat veroudering van de huid tegen maakt uw huid elasticher en gladder geeft extra antioxidanten die de huidcellen beschermen geeft uw haar meer glans en volume versterkt uw nagels. 

  Evelle Pharma Nord gebruik:

  2 tabletten per dag.

   

   

  Evelle 60 tabletten

  Evelle 60 tabletten. Evelle Pharma Nord: Beauty from within. De huid biedt het lichaam bescherming tegen schadelijke stoffen van de omgeving...

  • Prijs: € 39,95 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Evelle 60 tabletten

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):