-6%

Ficus Carica Bonusan 100ml

19,64 Normale prijs: 20,99 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Beschrijving: Ficus carica, de vijgenboom, is ons het meest bekend door de vruchten, de vijgen.

Artikelnummer: 102440 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

19,64 Normale prijs: 20,99 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Ficus Carica Bonusan

Ficus carica Bonusan; de vijgenboom, is ons het meest bekend door de vruchten, de vijgen. Over de samenstelling van de vijgen is vrij veel bekend, over de rest van de delen van de plant eigenlijk niet. Zeker is dat Ficus carica Bonusan vrij veel verschillende sachariden bevat.

Druppels, per 100 ml
Glycerinemaceraat van Ficus carica 100 ml
Alcoholgehalte 25% (v/v)
Glycerinegehalte 20% (m/m)

Gebruikt plantendeel

Jonge knoppen

Ficus Carica Bonusan gebruik

3 maal daags 50 druppels.

Waarschuwing

Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Over Bonusan

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren we daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Inmiddels vindt u ons in zeven landen. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen we altijd in Nederland, in onze eigen fabriek.

Veel mensen weten nog niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans voor het individu én voor de maatschappij. Onze vakkennis maken we daarom breed toegankelijk. We zoeken actief naar betere inzichten en onderbouwen alles wat we zeggen, doen en maken met wetenschappelijk onderzoek.

We zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via onze stichting Natura Foundation organiseren we cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Alles waar we ons voor inzetten heeft maar één doel: u meer grip op gezondheid geven.

Fabrikant:

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Ficus Carica Bonusan niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu