Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Fish Twist Orthica Zoom

Fish Twist Orthica 30cap

Schrijf als eerste een beoordeling

Fish Twist Orthica: De aanbevolen dosering is 1 twistcapsule per dag. tenzij anders wordt geadviseerd. Visje bij de staart opendraaien of knippen.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 30,50 € 21,70
Product Omschrijving

  Productdetails

  Fish Twist Orthica

  Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega-3- vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 450 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 2x per week een portie vis, waarvan 1x vette vis. De gemakkelijk open te draaien Fish Twist capsules met hun grappige vis-vorm bevatten een ruime hoeveelheid smakelijke vloeibare visolie met een lichte citroensmaak.

  Eén viscapsule is goed voor de dagelijkse portie visolie en kan door de lekkere smaak zowel puur als gemengd door de voeding gebruikt worden. Fish Twist bevat een hoog gehalte aan het visvetzuur EPA en is uitermate geschikt voor kinderen en eenieder die moeite heeft met slikken. Goed te combineren met elke Multi.

  Fish Twist Orthica samenstelling:

  Een capsule bevat: natuurlijke tocoforolenmix vitamine E-mix 16 mg. - D-alfa-tocoferol 1.8 mg. - D-bèta-tocoferol 0.3 mg. - D-gamma-tocoferol 6.4 mg. - D-delta-tocoferol 2.7 mg. Kruidenplanten bestanddelen. Oenothera biennisolie teunisbloem met omega-6-vetzuren 100 mg. - GLA gamma-linoleenzuur 10% relatief vetzuurpercentage 8.1 mg. Diversen: visolie met omega-3 vetzuren 1388 mg. - EPA eicosahexaeenzuur 21% relatief vetzuurpercentage 236 mg. - DHA docosahexaeenzuur 15% relatief vetzuurpercentage 180 mg.

  Fish Twist Orthica gebruik:

  De aanbevolen dosering is 1 twistcapsule per dag. tenzij anders wordt geadviseerd. Visje bij de staart opendraaien of knippen. De twistcapsule uitknijpen en de inhoud door voeding pap. flesvoeding. vla. yoghurt of andere toetjes mengen of puur gebruiken op een eetlepel. De olie mag niet boven de 40 graden verhit worden. Meng de olie pas in de flesvoeding als de fles al is verwarmd en geschud.

  De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden onder 6 maanden alleen onder deskundige begeleiding. Alleen de inhoud van de Fish Twistcapsule is bedoeld voor consumptie. Niet gebruiken bij zwangerschapswens. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Fish Twist Orthica ingredienten:

  Visolie. gelatine. geleermiddel glycerine. Oenothera biennisolie. tocoferolenmix. citroenolie. Vrij van: Gist. sacharose. lactose. gluten. niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-. geur- en smaakstoffen.

  Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven.

  Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

  Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.

  Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

  Fabrikant:
  Orthica
  Wormerweg 1
  1311 XA Almere

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  Aanbevolen dosering van Fish Twist Orthica niet overschrijden.
   
  Fish Twist Orthica 30cap

  Fish Twist Orthica 30cap. Fish Twist Orthica: De aanbevolen dosering is 1 twistcapsule per dag. tenzij anders wordt geadviseerd. Visje bij de staart opendraaien of knippen.

  • Prijs: € 21,70 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Fish Twist Orthica 30cap

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):