-29%

AOV 1011 Haarnorm 60vc

20,45 Normale prijs: 28,95 (-29%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.
Artikelnummer: 936597 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDealPayPal Sofort Bancontact In3

20,45 Normale prijs: 28,95 (-29%)

Beschrijving

AOV 1011 Haarnorm

AOV 1011 Haarnorm bevat een mix van verschillende vitaminen, mineralen en extracten. Biotine, ook wel vitamine B8 of vitamine H genoemd, is daar een van en draagt bij aan de normale haargroei en houdt het haar sterk en glanzend.

  • Met biotine voor sterke en glanzende haren.
Dit product bevat per dagdosering (2 vegacaps):    
Pantotheenzuur (vitamine B5 als calcium pantothenaat)169 mg
Vitamine B12 (cyano cobalamine)800 mcg
Foliumzuur (pteroyl monoglutaminezuur)500 mcg
Biotine300 mcg
PABA50 mg
Inositol100 mg
Jodium (uit kelp)50 mcg
N-acetyl cysteïne700 mg
Aloë vera (Aloe barbadensis)-extract (200:1)50 mg

Mineralen zijn vermeld met hun elementaire hoeveelheden.

AOV 1011 Haarnorm Ingrediënten

N-acetyl cysteïne,vitamines (vitamine B5, vitamine B12, foliumzuur, vitamine C (ascorbyl palmitaat)), HPMC (vegacaps), inositol, kelp-extract, PABA, aloë vera-extract, natuurlijke cellulose.

Allergenen informatie
1011 Haarcomplex bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Vanwege bestanddelen afkomstig van dierlijke producten is dit product niet geschikt voor veganisten

Gebruik AOV 1011 Haarnorm

2 x daags 1 vegacaps een half uur vóór of twee uur na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Vanwege de aanwezigheid van aloë vera-extract wordt gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding afgeraden. Het gebruik van Haarcomplex wordt afgeraden bij overgevoeligheid voor salicylaten.


Fabrikant

AOV
Wormerweg 1
1311XA  Almere

De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. De vitamines en mineralen in de producten van AOV hebben een zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijker herkent en opneemt.

AOV gebruikt alleen die stoffen in de supplementen die het lichaam kan gebruiken. Zo bevatten de natuurlijke supplementen geen kunstmatige additieven en zijn vrij van lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen. Mocht het toch nodig zijn om iets toe te voegen dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van 1011 Haarnorm AOV niet overschrijden.

Specificatie

Extra informatie

Ean code

8715687710112

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu