-20%

Nutriphyt Iso-xx 30tab

27,86 Normale prijs: 34,90 (-20%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Nutriphyt Iso-xx: Nutriphyt Isoxx toepassing/toediening/indicatie: Menopauzale klachten.

Vergelijk

27,86 Normale prijs: 34,90 (-20%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Nutriphyt Iso-xx

Nutriphyt Iso-xx kan ondersteunen bij menopauzale klachten.

In 1927 ontdekte men een reeks plantenstoffen die leken op het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Onder deze plantenstoffen valt ook de groep van zogenaamde isoflavonen die in soja voorkomen. Tot op heden zijn deze isoflavonen intensief bestudeerd en blijken ze de balans van het vrouwenlichaam te kunnen ondersteunen.

Het gaat daarbij vooral om de isoflavonen als genisteïne, glyciteïne en diadzeïne. Om deze stoffen in het lichaam te benutten, moeten ze echter in de darm eerst nog een verandering ondergaan. Ondanks vele positieve studies over de gezondheidseffecten van soja waren de uitkomsten regelmatig ook verwarrend en niet eensluidend.

Prof. Dr. Setchel heeft vrij recent ontdekt dat de stof diadzeïne weer verder omgezet kan worden tot de stof Equol. Dit lukt niet zomaar bij iedere vrouw. Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 45% van de vrouwen zogenaamde ‘Equol-producers’ zijn. Het is inmiddels duidelijk geworden dat het vooral deze vrouwen zijn die een gezondheidsvoordeel kunnen hebben van soja-isoflavonen. Het verschil zit in de individuele darmflora en of men wel of niet de omzetting naar Equol kan maken. Dat soja gezond kan zijn, kan dus niet zomaar worden toegeschreven aan één enkele stof, maar is het gevolg van een samenspel van meerdere voedingsstoffen en de juiste bacteriën in de darm.

Dit heeft er toe geleid dat Iso-xx ontwikkeld kon worden. Iso-xx® is geen geneesmiddel, maar bevat een mix van soja met isoflavonen, de juiste voedingsstoffen, prebiotica en gunstige darmbacteriën die de omzetting naar Equol kunnen bevorderen. Zo kunnen veel meer vrouwen goede Equol-producers worden en hun gezondheid ondersteunen met het goede uit soja.

Samenstelling/Inhoud

Soja-extract 60 mg, pro- en prebioticamengsel per tablet.

Nutriphyt Iso-xx eigenschappen

Bevat isoflavonen (fyto-oestrogenen) die een sterke affiniteit hebben voor oestrogeenreceptoren en een sterke antioxidanswerking hebben. Door het pro- en prebioticamengsel wordt er meer equol gevormd uit daidzeine, één van de isoflavonen, dat een sterkere antioxidans is en een grotere affiniteit heeft met oestrogeenreceptoren.

Het blijkt dat er specifieke bacteriën zijn om stap 1 te bewerkstelligen – het afsplitsen van de suikergroep; voor stap 2 – de omzetting van daidzeïne naar equol – zijn er dan weer andere bacteriën nodig. In Isoxx®wordt de sojamatrix gebruikt met de juiste humane bacteriën, nodig om stap 1 en 2 zo optimaal mogelijk te laten verlopen..

De hoogste concentratie aan equol is te vinden in de borst. In landen waar meer soja geconsumeerd wordt is er een lagere incidentie aan borstkanker.

Nutriphyt Iso-xx ingredienten:

per tablet
Isoflavonen (uit Soja; Glycine-max 600 mg waarvan 10% isoflavonen) 60 mg
Probioticamengsel 101 mg
Raftiline® en raftilose® 200 mg
Hulpstoffen
Microkristallijne cellulose, Di-calciumfosfaat, magnesiumstearaat
Bevat geen
GMO, gist, gluten, lactose, melkbestanddelen, toegevoegde suiker, synthetische conserveermiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Nutriphyt Iso-xx gebruik:

1 á 2 tabletten per dag tijdens of direct na de maaltijd innemen.
Slikproblemen?
– Het tablet kan in tweeën gebroken worden.
– Het tablet mag fijn gekauwd worden.
– Het tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

Fabrikant

Nutriphyt
Legeweg 135/13
B-8020 Oostkamp
Distributeur:
Intention3 BV – Nutriphyt Nederland
Postbus 31305
6503 CH Nijmegen

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Iso-xx Nutriphyt niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Nutriphyt Iso-xx 30tab

Nutriphyt Iso-xx 30tab

27,86 Normale prijs: 34,90 (-20%)

In winkelmand