Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Monarda Complex A. Vogel Zoom

Monarda Complex A. Vogel 50ml

Schrijf als eerste een beoordeling

Monarda Complex van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is samengesteld uit heilzame planten die van oudsher voor een goede blaasfunctie en voor sterke blaassluitspieren worden toegepast.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 10,99
Product Omschrijving

  Productdetails

  Monarda complex Vogel 50ml:

  Monarda Complex van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is samengesteld uit heilzame planten die van oudsher voor een goede blaasfunctie en voor sterke blaassluitspieren worden toegepast. En sterke blaassluitspieren zijn, zowel qua hygiëne als qua zelfvertrouwen, voor 

  Een stukje zelfzorg
  Het is van groot belang voor uw lichaam om altijd genoeg te drinken. Net zoals spieren sterker worden door te trainen, functioneren ook de nieren, de blaas en de blaasspieren beter door veel vocht. Maar hoeveel is nu eigenlijk voldoende? In ieder geval is het verstandig dat u erge dorst voorkomt.

  Eigenlijk bent u dan al te laat. Ons lichaam geeft het seintje 'dorst' namelijk pas af als het vochtgehalte in het lichaam te laag is, niet als het te laag dreigt te worden. Dagelijks zou u daarom ten minste anderhalve liter moeten drinken, liefst mineraalarm bronwater. Door bijvoorbeeld elk half uur een glas water te drinken, traint u de blaas voldoende en blijft de blaasfunctie goed.

  Monarda complex bevat Echinacea purpurea. Echinacea is goed voor een sterke blaas, een goede blaasfunctie en verhoogt de weerstand in de blaas. 
   
  Kruidenpreparaat

  Monarda complex Vogel samenstelling:

  lantenextracten: beredruif (Arctostaphylos uva- ursi), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), gewoon duizendblad (Achillea millefolium), sint-janskruid (Hypericum perforatum), citroenmelisse (Melissa officinalis), haver (Avena sativa), welriekende sumak (Rhus aromatica), bergamotplant (Monarda didyma) 5%, ratelpopulier (Populus tremuloides), valeriaan (Valeriana officinalis). Alcoholgehalte ca. 59% v/v.

  Een dagdosering van 3x10 druppels bevat de in- houdsstoffen van in totaal 1500 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

  Monarda complex Vogel gebruik
  3x daags 10 druppels vóór de maaltijd in wat water innemen. Schudden voor gebruik. Kinderen tot 6 jaar: 3x daags 3 druppels. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 5 druppels. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, nog ongeveer een maand blijven gebruiken om dit resultaat te bestendigen.

  Let op!
  Sint-Janskruid (Hypericum perforatum) kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Dit geldt bijvoorbeeld voor bepaalde geneesmiddelen tegen depressiviteit en de anticonceptiepil. In de bijsluiter van dit gezondheidsproduct vindt u meer informatie. Als uw arts u een geneesmiddel voorschrijft, meld dan dat u Sint-Janskruid gebruikt.

  Fabrikant:
  Biohorma BV
  J.P. Broekhovenstraat 16
  8081 HC Elburg

  Dit product is een voedingssupplement.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

  Aanbevolen dosering van Monarda Complex A. Vogel niet overschrijden.

  Monarda Complex A. Vogel 50ml

  Monarda Complex A. Vogel 50ml. Monarda Complex van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is samengesteld uit heilzame planten die van oudsher voor een goede blaasfunctie en voor sterke blaassluitspieren worden toegepast.

  • Prijs: € 10,99 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Monarda Complex A. Vogel 50ml

CMS tab