Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Tonsillopas Pascoe 50ml Zoom

Tonsillopas Pascoe 50ml

Schrijf als eerste een beoordeling

Tonsillopas verhoogt de lichaamseigen afweer in de lymfatische keelstreek.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 15,65 € 13,95
Product Omschrijving

  Productdetails

  Tonsillopas Pascoe

  ontstekingsremmend en pijnstillend bij keelontsteking 

  Het is er de tijd van het jaar voor: verkoudheid en – in het verlengde daarvan – keelontsteking. Wat begint als een klein ongemak kan al snel ontaarden in een acute tonsilitis en een penicillinekuur. Het is daarom zaak er snel bij te zijn en het afweersysteem tijdig z'n werk te laten doen. Het krachtige en natuurlijke combinatiegeneesmiddel Tonsillopas Pacoe is specifiek voor de keelstreek en werkt behalve pijnstillend ook ontstekingsremmend

  Tonsillopas is een combinatiegeneesmiddel op basis van (verdunde) bestanddelen die bij de behandeling van keelontstekingen en de daarmee gepaard gaande slikproblemen succesvol gebleken zijn. Tonsillopas verhoogt de lichaamseigen afweer in de lymfatische keelstreek.

  Het is belangrijk Tonsillopas in te nemen zodra de eerste symptomen zich voordoen. Neem de druppels liefst onverdund in en hou ze enige tijd in de mond, zodat de mondslijmvliezen de werkende stoffen goed kunnen opnemen. Tonsillopas werkt zeer snel: al in de eerste 24 uur kan normaal gesproken een verbetering worden vastgesteld, als de dosering tenminste consequent wordt opgevolgd. Houdt de keelontsteking aan, dan is uiteraard verder medisch-professioneel onderzoek vereist.

  Behalve bij keelontsteking kan Tonsillopas ook worden gebruikt bij aften (stomatitis aphtosa et ulcerosa), kleine maar vaak pijnlijke zweertjes in de mondholte.

  Pascoe
  Pascoe is in 1919 opgericht door apotheker Friedrich Pascoe in Giessen. In 1925 brengt het bedrijf, na uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingswerk, de eerste homeopathische complexmiddelen op de markt: de similiaplex-lijn. Het bedrijf heeft sindsdien wereldwijd een goede naam opgebouwd door zijn gedegen onderzoek naar, en ontwikkeling en productie van hoogwaardige fytotherapeutische geneesmiddelen en homeopathische complexmiddelen.

  SanoPharm brengt de producten van Pascoe al sinds 1980 op de markt. Het Pascoe-portfolio van SanoPharm bestaat inmiddels uit meer dan honderd producten, onderverdeeld in ‘Simialiaplex’ en ‘Specialiteiten’.

  Tonsillopas Pascoe 50ml

  Tonsillopas Pascoe 50ml. Tonsillopas verhoogt de lichaamseigen afweer in de lymfatische keelstreek.

  • Prijs: € 13,95 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Tonsillopas Pascoe 50ml

CMS tab