Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Smilax Officinalis Natura Sanat 50ml Zoom

Smilax Officinalis Natura Sanat 50ml

Schrijf als eerste een beoordeling

Sarsaparilla kan bij verschillende aandoeningen gebruikt worden: reuma, huidaandoeningen, hoofdpijn en gewrichtspijn.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 6,94
Product Omschrijving

  Productdetails

  Smilax Officinalis Natura Sanat :

  De wortel is het deel van de sarsaparillaplant dat wordt gebruikt. De sarsaparilla wortel bevat verschillende mineralen, zoals: ijzer, zwavel, kalium, calcium en magnesium.

  Sarsaparilla kan bij verschillende aandoeningen gebruikt worden: reuma, huidaandoeningen, hoofdpijn, gewrichtspijn en verkoudheid en als een algemeen tonicum voor fysieke zwakte. Het wordt ook gebruikt tegen jicht, koorts, hoesten, klierziekte, hoge bloeddruk, spijsverteringsproblemen. Bij wondbehandeling, om organen te ontgiften, pijn te verlichten, schimmels te doden, als bloedzuiveraar en diureticum

  Saraparilla wordt tevens gebruikt als hulpmiddel om syfilis (en andere seksueel overdraagbare ziekten zoals gonorroe) te genezen.

  In 1942 werd in de New England Journal of Medicine gemeld dat sarsaparilla de conditie van psoriasis drastisch zou verbeteren. Dit was gerelateerd aan de bloedzuiverende eigenschappen van sarsaparilla. Daarnaast toonden klinische observaties in China aan dat sarsaparilla effectief was tegen syfilis (althans volgens de bloedtesten) in ongeveer 90% van de acute gevallen (en 50% van de chronische gevallen).

  Moderne gebruikers beweren dat sarsaparilla effectief is voor een verscheidenheid aan de huid gerelateerde klachten, zoals: eczeem, psoriasis, herpes, schimmel, puistjes, jeuk, huiduitslag, wondverzorging en lepra. Klinisch onderzoek heeft het traditionele gebruik van sarsaparilla voor huidaandoeningen bevestigd.

  Bovendien zijn de antibiotische, antischimmel, antimicrobacteriële, anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen van sarsaparillawortel aangetoond in verschillende studies. Ook is bij de mens de verbetering van de eetlust en de spijsvertering opgemerkt met sarsaparilla, evenals de urineafdrijvende werking. Ten slotte is gemeld dat sarsaparilla een stimulerende activiteit heeft op de nieren. Bij chronische nefritis werd aangetoond dat het de uitscheiding van urinezuur in de urine verhoogd.

  Smilax Officinalis Natura Sanat 50ml

  Smilax Officinalis Natura Sanat 50ml. Sarsaparilla kan bij verschillende aandoeningen gebruikt worden: reuma, huidaandoeningen, hoofdpijn en gewrichtspijn.

  • Prijs: € 6,94 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Smilax Officinalis Natura Sanat 50ml

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):