Spijsvertering verbeteren producten

Producten om de spijsvertering te verbeteren

Ben je op zoek naar producten om de spijsvertering te verbeteren? Dan ben je bij De Gezondheidslijn aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van ruim 80 producten. Daar staat zeker een product bij die jou kan helpen om je spijsvertering te verbeteren. Bekijk ons assortiment hierboven! Heb je vragen over de producten of wil je meer informatie? Nee dan gerust contact op! Wij hebben door jarenlange ervaring de kennis in huis om een betrouwbaar en goed assortiment aan te bieden. Naast de kwaliteit bieden wij ook de laagste prijs van Nederland.

Hoe werkt de spijsvertering?

Spijsvertering is het hele traject wat eten doormaakt in je lichaam. Door het spijsverteringskanaal wordt voedsel afgebroken en omgezet in voedingstoffen die je lichaam opneemt. Denk bijvoorbeeld aan vitaminen, eiwitten, koolhydraten en vetten. Alles wat je lichaam niet gebruikt verlaat je lichaam weer. Afhankelijk van wat je eet duurt de totale vertering 24 tot 48 uur. Om je spijsvertering te verbeteren is een gezond voedingspatroon erg belangrijk. Sommige producten om de spijsvertering te verbeteren kunnen je lichaam helpen om je spijsvertering optimaal te laten werken.

Welke producten helpen je spijsvertering te verbeteren?

Wil je producten kopen om je spijsvertering te verbeteren? Of heb jij last van maagpijn of diarree? De Gezondheidslijn laxeermiddelen om de spijsvertering te verbeteren. Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter om eventuele problemen te voorkomen. De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment van producten tegen maagpijn https://www.degezondheidslijn.nl/gezondheid/spijsvertering/maag/ die jou kunnen helpen om je maagpijn te verhelpen of te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan de producten van het bekende merk Rennie. Deze producten hebben namelijk een zuur neutraliserende werking op onze maag. De producten van Rennie kunnen verlichting bieden bij brandend maagzuur en zure oprispringen. Daarnaast biedt De Gezondheidslijn laxeermiddel producten https://www.degezondheidslijn.nl/gezondheid/spijsvertering/laxeermiddel/ en producten tegen diarree https://www.degezondheidslijn.nl/gezondheid/spijsvertering/diarree/  om je spijsvertering te verbeteren.

Producten om de spijsvertering te verbeteren kopen bij De Gezondheidslijn

Wil jij producten kopen om je spijsvertering te verbeteren? De Gezondheidslijn heeft door jarenlange ervaring de beste en betrouwbare producten om de spijsvertering te verbeteren opgenomen in het assortiment hierboven. Wij zijn een betrouwbare partij met producten van de beste kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland! Wil jij snel en eenvoudig producten bestellen om jouw spijsvertering te verbeteren? Bij De Gezondheidslijn voor 21:00 besteld, dan morgen je product in huis!

 • 21,24 Normale prijs: 25,95

  Betaine HCL pepsine Lamberts 180tab

  21,24 Normale prijs: 25,95
 • DPP-IV ultimate Vitakruid 180vc

  BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om de vertering van tarwe of andere granen makkelijker te maken.

  53,65 Normale prijs: 69,90

  DPP-IV ultimate Vitakruid 180vc

  53,65 Normale prijs: 69,90
 • DPP-IV Ultimate Vitakruid 90 vcap

  BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om de vertering van tarwe of andere granen makkelijker te maken.

  28,45 Normale prijs: 36,90

  DPP-IV Ultimate Vitakruid 90 vcap

  28,45 Normale prijs: 36,90
 • Lactase complex 350 mg Lamberts 60tab

  De enzymactiviteit van lactase wordt uitgedrukt in Food Chemical Codex (FCC) eenheden.

  18,90 Normale prijs: 21,95

  Lactase complex 350 mg Lamberts 60tab

  18,90 Normale prijs: 21,95
 • Maagtabletten calcium carbonaat Healthypharm 36tab

  Calciumcarbonaat neutraliseert maagzuur.

  2,89 Normale prijs: 4,79

Menu