Laxeermiddel producten

Laxeermiddelen kopen

Kun je moeilijk naar het toilet en heb je last van obstipatie of constipatie (verstopping)?
Meestal is dit van tijdelijke aard. Circa 10% van de Nederlanders heeft hier wel eens mee te maken.
Je spreekt van constipatie als iemand minder dan drie keer in de week ontlasting heeft. Daar spreek je ook van als de ontlasting klein en hard is of als het pijnlijk is om naar het toilet te gaan. In heel enkele gevallen is er sprake van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS).
Als verstopping van tijdelijke aard is, is dit eenvoudig te verlichten.

Wil je graag laxeermiddelen kopen? Wij bij De Gezondheidslijn bieden een aantal prima producten. Heb je last van obstipatie of constipatie (verstopping)? Dan ben je op het juiste adres gearriveerd! Bekijk de verschillende laxeermiddelen op deze pagina!

Wat doet een laxeermiddel?

Laxeermiddelen zijn er in verschillende soorten:
– Glijmiddelen die de ontlasting zachter maken waardoor ze makkelijker door de darm
wordt getransporteerd.
– Volumevergroters die water opnemen zodat het volume van de ontlasting toeneemt
– Contactlaxeermiddelen die de darm stimuleren zodat de ontlasting sneller door de darmen gaat.
– Osmotische laxeermiddelen die ervoor zorgen dat de darmwand water opneemt zodat het volume van de ontlasting toeneemt.
– Laxeermiddelen die de ontlasting zachter maken, deze maken de ontlasting vochtiger en breken de ontlasting in kleinere deeltjes.

Welke laxeermiddelen kun je het beste gebruiken?

De laxeermiddelen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals tabletten, een drankje of een poeder die je via de mond (oraal) inneemt. Ook zijn er laxeermiddelen verkrijgbaar die rectaal dienen te worden ingebracht.

Let op! Als je twijfelt over het gebruik van laxeermiddelen in combinatie met andere medicatie of allergieën, overleg dan welk laxeermiddel het beste bij jouw situatie past met bijvoorbeeld de huisarts. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter.

Laxeermiddel kopen bij De Gezondheidslijn

Wil jij jouw obstipatie verlichten door laxeermiddel te kopen? De Gezondheidslijn beschikt over een uitgebreid assortiment van laxeermiddelen. Hierdoor kan je op deze website zeker een laxeermiddel vinden die jouw probleem kan verlichten. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze laxeermiddelen.

Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu